Fristrup Hus: Moderne og ekstra højt til loftet

De moderne og indflytningsklare kontorlokaler i Fristrup Hus ligger i den rolige nordlige del af Carlsberg Byen - klos op ad Frederiksberg.

I Fristrup Hus udbydes et kontorlejemål på 600 m² i stueetagen.

Beliggenheden er helt central og er placeret lige ved siden af Frederiksberg, hvor det er nemt at komme til eller fra, hvad enten du på cykel, i bil eller med offentlig transport. Der kommer nemlig til at være intet mindre end 11 parkeringskældre i kvarteret, mens S-tog, metro og gode busforbindelser er lige i nærheden.

De moderne kontorarealer er en blanding af åbne arealer samt møderum, og i stueetagen er der dobbelt loftshøjde, så det føles ekstra luftigt. Det smukke indgangsparti åbner bygningen op imod Thorvalds Bindesbølls Plads, der kommer til at summe af liv og aktivitet, og lige rundt om hjørnet ligger Kammas Have, som er stedet for en hyggelig spadseretur eller måske en kaffepause i det fri.

 Erhvervslejemålet opsummeret:

  • Klar til indflytning
  • Nem at komme til eller fra - både på cykel, i bil eller med offentlig transport
  • Moderne kontorlokaler tæt på Frederiksberg omgivet af grønne områder og historiske bygninger
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
elefantporten i carlsberg byen

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.