Krøyer Hus

Krøyer Hus er en ny, spektakulær ejendom på grænsen mellem bylivet på det gamle Vesterbro og bylivet i det nye bykvarter. Bygningen reflekterer både boligkarréerne på Vesterfælledvej og de historiske rækkehuse i Humleby, som er nabo mod vest.
Krøyer Hus er et blandet byggeri, hvilket betyder, at 14 rækkehuse, 91 lejligheder, daginstitution og samlet set 650 m² erhverv og detail ligger side om side i en smuk ny bygning. Det betyder liv og glade dage udenfor døren, nem adgang og ikke mindst god eksponering for lejemålet, der har en central og synlig placering med store vinduespartier ud til den tæt befærdede Ny Carlsberg Vej.

I nærheden ligger et af Carlsberg Byens centrale mødesteder, Købkes Plads, med caféer, supermarked, amfiteater og masser af byliv. Her er desuden kun få minutters gang til J.C. Jacobsens Have, der er en grøn oase i midten af byen.

Den detaljerige bygning ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne - lige rundt om hjørnet fra de historiske rækkehuse i Humleby – og er tegnet af arkitektfirmaet Entasis, der også står bag den internationalt anerkendte masterplan for hele Carlsberg Byen.

Med over 7.000 beboere, 10.000 arbejdspladser, 10.000 studerende, et 4+-stjernet boutique hotel, caféer, butikker, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske p-pladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Her er jeres muligheder

Nu har I muligheden for at drive forretning på den historiske bryggerigrund centralt i København. Vi har nybyggede kontorer med moderne faciliteter og industrielle, rustikke lokaler samt små og store kontorlokaler alt efter jeres behov.

I Krøyer Hus tilbyder vi:

Detaillejemål/showroom/café:   

  • Synligt lejemål på 227 m² med store vinduespartier ud til Ny Carlsberg Vej, perfekt til detail her.

Kontorlokaler:   

  • Det største kontorlejemål i Krøyer Hus på 264 m² ud til Ny Carlsberg Vej og er velegnet til kontor her.
Krøyer Hus er et sammenkog af selve ideen med Carlsberg Byen: Mennesker mødes, og vi er ikke allesammen ens.
Arkitekt Christian Cold, Entasis
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.