KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Krøyer Hus er solgt

Krøyer Hus, der ligger på hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej, er solgt.
Krøyer Hus er en ny spektakulær ejendom på grænsen mellem det gamle Vesterbro og det nye bykvarter. Den spektakulære bygning reflekterer både boligkarréerne på Vesterfælledvej, og de historiske rækkehuse i Humleby, som er nabo mod vest.

Krøyer Hus er i dag solgt og huser blandt andet udviklingsvirksomheden Dena, der har kontor i bygningen, der er med til at danne indgang til Københavns ny bykvarter.

Dena er en blandt mange virksomheder, der har kontor i Carlsberg Byen, og leder jeres virksomhed efter nye og moderne rammer, er Kløcker Hus med sin centrale placering - tæt på J.C. Jacobsens Have, Bryggernes Plads og Carlsberg Station - måske noget for jer.

Aabent kontor Kløcker Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Verdens bedste masterplan -

I 2009 vandt den danske tegnestue Entasis den største internationale arkitekturpris for verdens bedste masterplanen i udviklingen af Carlsberg Byen fra gammel bryggerigrund til københavnsk bydel. Hvert et byrum, hver en sten, hvert et træ, hver en følelse og hver en tanke om det nye byrum er tænkt, og det er udgangspunktet for udviklingen af Københavns nye bydel: Carlsberg Byen. Læs om tankerne bag kvarteret her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.