Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Mineralvandsfabrikken er udlejet

De smukke, højtloftede kontorlokaler i den ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920'erner er udlejet.
Nogle oplevelser kan ikke gengives med ord, og Mineralvandsfabrikken er en af dem.

Den historiske industribygning er i dag forvandlet til unikke butikslokaler i stueetagen, eksklusive boliger i toppen, mens hjertet af ejendommen er forvandlet til de mest storslåede kontorlokaler.

Her bidrager smukke gennemgående søjler, dobbelt loftshøjde, indskudte etagedæk og store, originale vinduer til en kontorløsning, du ikke finder andre steder i København.

Kontorlokalerne i Mineralvandsfabrikken udlejet, men leder jeres virksomhed efter nye og moderne kontorlokaler i bemærkelsesværdige rammer, er Winge Hus med det imponerende atrium og skønne tagterrasse måske noget for jer.

Tagterrasse i i Winge Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen