Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Mineralvandsfabrikken er udlejet

De smukke, højtloftede kontorlokaler i den ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920'erner er udlejet.
Nogle oplevelser kan ikke gengives med ord, og Mineralvandsfabrikken er en af dem.

Den historiske industribygning er i dag forvandlet til unikke butikslokaler i stueetagen, eksklusive boliger i toppen, mens hjertet af ejendommen er forvandlet til de mest storslåede kontorlokaler.

Her bidrager smukke gennemgående søjler, dobbelt loftshøjde, indskudte etagedæk og store, originale vinduer til en kontorløsning, du ikke finder andre steder i København.

Kontorlokalerne i Mineralvandsfabrikken udlejet, men leder jeres virksomhed efter nye og moderne kontorlokaler i bemærkelsesværdige rammer, er Winge Hus med det imponerende atrium måske noget for jer.

Tagterrasse i i Winge Hus

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet