Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Mineralvandsfabrikken er udlejet

Den ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne er nu omdannet til smukke, højloftede kontorlokaler med detaljer og stemning, som du ikke finder magen til andre steder. 
Nogle oplevelser kan ikke gengives med ord, og Mineralvandsfabrikken er en af dem. I ejendommens stueetage finder du butikker og på toppen bygges luksuriøse boliger, mens 1. og 2. etage danner rammerne for et storslået kontorlokale i den smukke, nyrenoverede ejendom.
 
Her er tale om ganske unikke kontorlokaler, som forener Mineralvandsfabrikkens historie og en topmoderne virksomhed i ét lokale. Indretningen er primært som åbent plan med indbyggede break-out-områder og mødelokaler i forskudte plan.
 
På 2. etage bidrager den dobbelte loftshøjde, gennemgående søjler, indskudte etagedæk og de store, originale vinduer til en stemning og en kontorløsning, du ikke finder andre steder i København.
 
Kontakt os og book en fremvisning af de smukke, nyrenoverede kontorlokaler i Mineralvandsfabrikken, der helt klart skal opleves.
 • Kontorer på i alt 3.000 m2
 • Beliggenhed i fredet ejendom
 • Originale, smukke, sprossede vinduer fra gulv til loft
 • Masser af unikke detaljer
 • Klar til indflytning i efteråret 2020
Åbent kontorlokale i Mineralvandsfabrikken set fra hjørne
Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
Aabent kontorlokale Mineralvandsfabrikken med unikke detajler
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, 11.000 studerende, cirka 40 butikker, cirka 40 restauranter og 1-2 hoteller, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Facade til kontor i Forchhammer Hus Lagergade
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.