Berlingske: Fremtidens boligguld ligger i Carlsberg Byen

30. juni 2017
Berlingske tog for nylig temperaturen på de forskellige byudviklingsprojekter i København. Carlsberg Byen blev betegnet som det hotte sted at købe bolig lige nu.
I artiklen fremgår det bl.a., at der er stor rift om Carlsberg Byens boliger med en gennemsnitlig liggetid på 40 dage, hvor den gennemsnitlige liggetid på nybyggede boliger i København er 360 dage.

Den hurtige afsætning på Carlsberg Byens boliger forklares af Berlingskes boligekspert bl.a. med en god byplanlægning, og at det fra starten er sikret, at der er liv i bydelen. Desuden forklares den positive tendens med Carlsberg Byens mange historiske bygninger kombineret med moderne boliger, hvilket giver en masse sjæl til området.

Hele artiklen kan læses med abonnement her.   
 
Jarl Ross

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.