Berlingske: Fremtidens boligguld ligger i Carlsberg Byen

30. juni 2017
Berlingske tog for nylig temperaturen på de forskellige byudviklingsprojekter i København. Carlsberg Byen blev betegnet som det hotte sted at købe bolig lige nu.
I artiklen fremgår det bl.a., at der er stor rift om Carlsberg Byens boliger med en gennemsnitlig liggetid på 40 dage, hvor den gennemsnitlige liggetid på nybyggede boliger i København er 360 dage.

Den hurtige afsætning på Carlsberg Byens boliger forklares af Berlingskes boligekspert bl.a. med en god byplanlægning, og at det fra starten er sikret, at der er liv i bydelen. Desuden forklares den positive tendens med Carlsberg Byens mange historiske bygninger kombineret med moderne boliger, hvilket giver en masse sjæl til området.

Hele artiklen kan læses med abonnement her.   
 

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.