Carlsberg Byen

Populære Rahbek Hus udsolgt

9. august 2017
Alle boliger i populære Rahbek Hus er nu solgt! Er du også faldet for det rolige, grønne hjørne af Carlsberg Byen, får Rahbek Hus en ny nabo, og senere denne måned kan du se nærmere på de nye boliger på den eminente placering.
Der har været rift om boligerne i Rahbek Hus, som ligger i Carlsberg Byens nordlige ende op mod Frederiksberg. Boligerne står først klar til indflytning til december, men allerede nu er den sidste af de i alt 37 boliger solgt. 
 
Hvis du ikke nåede at få din drømmebolig i det rolige, grønne område, kan du allerede senere i august gå på opdagelse i en ny række boliger, når Carlsberg Byen åbner for salget af den nye spændende ejendom: Rahbek Hus II. Her vil du komme til at bo i de samme omgivelser i et byggeri, der ligger vinkelret på udsolgte Rahbek Hus. Boligerne er indrettet til den moderne familie med effektiv udnyttelse af pladsen og med fokus på de rum, familien opholder sig mest i. Alle boliger vil enten byde på altan(er), terrasse eller egen have. 
 
Både Rahbek Hus I og II er tegnet af den prisvindende tegnestue Praksis Arkitekter og ligger som nærmeste nabo til den fredede, historiske bygning Halmlageret og på kanten af Frederiksberg i både smukke og rolige omgivelser.  
 
Om Rahbek Hus
Rahbek Hus er opkaldt efter Kamma Rahbek, der sammen med sin mand Knud Lyhne Rahbek skabte et levende, kunstnerisk og intellektuelt miljø. I mange år var deres hjem, Bakkehuset, et af tidens mest populære samlingssteder for bl.a. Oehlenschlæger, Heiberg, Grundtvig og H.C. Andersen. Deres hjem er bevaret som museum på Rahbeks Allé 23.
 
Følg med her på Carlsbergbyen.dk eller skriv dig op i vores Køberkartotek - så får du besked før alle andre, når der er nye boliger i Carlsberg Byen.
 

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen