theodora hus

Nye lyse Bylejligheder i hjertet af det nye bykvarter

20. november 2017
Leder du efter en lejlighed med højt til loftet og en god blanding urban vibe, grønne omgivelser og dansk kulturarv? Så er Theodora Hus i Carlsberg Byen lige noget for dig.
Snart kommer 58 lyse bylejligheder til salg i det nye Theodora Hus, som ligger lige ved den berømte Elefantport. Du kan ikke bo mere centralt i Carlsberg Byen end her, hvor cafeer og butikker ligger lige rundt om hjørnet, og grønne haver og parker blot et stenkast væk. Samtidig skaber de mange omkringliggende historiske bygninger en helt unik stemning, som du kun finder i Carlsberg Byen.

Theodora Hus består af 58 lejligheder og fås i størrelser fra 57 til 183 m2 og mellem 2-7 værelser med en hyggelig og meget grøn fælles gård. De fleste lejligheder har altaner, og syv af dem har tagterrasse – heriblandt nogle af de mindre boliger, som dermed får en ekstra stue i sommerhalvåret. De fem største boliger i ejendommen er i to etager med et opholdsrum i dobbelt højde, rå betonvægge og hvide ståltrapper op til værelserne på øverste etage, så boligens indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser på denne del af bryggerigrunden.

Theodora Hus er designet af Adept, som binder bro mellem fortid og nutid med fine arkitektoniske detaljer. Specialfremstillede teglsten skaber liv i facaderne og reflekterer murværket i de gamle bygninger, og udsmykningen i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie.

”Bylejlighederne i Theodora Hus har åbne planløsninger og opholdsrum mod syd og vest for at trække mest muligt lys ind i boligerne. Udvalgte lejligheder har en særlig industriel karakter med højt til loftet, store vinduesåbninger og rå betonvægge.”
CAMILLA KLINGENBERG, ARKITEKT MAA, ADEPT

Kom til åbent hus på Theodora Hus

De nye lejligheder er allerede sat til salg, så kig forbi vores showroom på Pasteursvej 7 hver søndag kl. 13-15 og hør mere om ejendommen. Hvem ved? Måske du finder din drømmelejlighed her i hjertet af Carlsberg Byen. Åbent hus i Carlsberg Byen Showroom

Livet mellem husene i Carlsberg Byen -

Carlsberg Byen P/S opfører bygninger, men vi opbygger i høj grad også livet mellem bygningerne. Hvis du flytter ind i den vestlige del af Theodora Hus, bor du lige ud til en af de historiske pladser i det nye bykvarter, Ottilia Jacobsen Plads. Den østlige side ligger ud til Carlsberg Byens "rådhusplads" med restauranter, caféer, amfiteater og masser af liv.  Besøg byens haver og pladser
“Ottilia Jacobsens Plads bag Theodora Hus er dér, hvor hele historien startede. Det urbane rum med Carls Have bagved bliver en smuk pause i byen.”
LARS POULSEN, LANDSKABSARKITEKT, WERK