Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Ny prøvelejlighed i Ottilia Hus

11. januar 2018
Hver søndag er du inviteret med indenfor i vores nye 178 m2, 2-etagers lejlighed i Ottilia Hus, hvor vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om både lejligheden og bykvarteret.

Fra på søndag slår vi dørene op til endnu en prøvelejlighed i Carlsberg Byen. Her kan du træde indenfor i den 178 m2 lyse, luksuriøse 2-etagers lejlighed i Ottilia Hus, som har udsigt til historiske Bakkehuset gennem de store vinduer. Boligen har privat terrasse på den ene side samt altan mod den nye plads, Bag Elefanterne, på den anden side. 

Få muligheden for selv at se og mærke lejligheden, der bl.a. har et stort lyst køkken-alrum, to stuer stue, tre værelser og walk in closet. Badeværelset er indrettet med porcelænsvask, bordplade i massivt egetræ og grafitgrå klinker.

Kig forbi, når vi holder åbent hus i prøvelejligheden hver søndag i januar klokken 12 - 12.30 på adressen Bag Elefanterne 5, 1. tv. 1799 København V

Efterfølgende er du desuden velkommen til at kigge forbi i vores showroom på Pasteursvej 7 fra klokken 13 - 15, hvor du kan høre mere om de andre spændende projekter, vi har til salg lige nu i Carlsberg Byen. OBS: Showroomet i Maskincentralen holder lukket hele marts 2018.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her