Carlsberg Byen i paneldebat om fremtidens københavn

6. marts 2018
Adm. direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus, deltager i debat om byudvikling og transformationen af København, og du er inviteret med.

BLOXHUB og podcastmagerne Unbuild Space inviterer til inspirerende morgenmøde og debat om den store udvikling af København, der sker i disse år. Carlsberg Byens Jens Nyhus vil deltage i debatten og diskutere udfordringer og muligheder i udviklingen af fremtidens København.

Der er fri entré, og det hele foregår torsdag d. 8. marts 2018 kl. 8.15-9.30

Klik her for at komme til billetter.

Fik du hørt podcasten om Carlsberg Byen? Klik her for at komme til podcasten, og bliv klogere på, de fredede bygninger på den gamle bryggerigrund, tårnhuse og meget mere.

historie i carlsberg byen

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her

Ring til os - Åbent hus i Carlsberg Byens showroom er midlertidigt lukket. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere? Vores telefoner og mail er fortsat åbne.

Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.