Carlsberg Byen i paneldebat om fremtidens københavn

6. marts 2018
Adm. direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus, deltager i debat om byudvikling og transformationen af København, og du er inviteret med.

BLOXHUB og podcastmagerne Unbuild Space inviterer til inspirerende morgenmøde og debat om den store udvikling af København, der sker i disse år. Carlsberg Byens Jens Nyhus vil deltage i debatten og diskutere udfordringer og muligheder i udviklingen af fremtidens København.

Der er fri entré, og det hele foregår torsdag d. 8. marts 2018 kl. 8.15-9.30

Klik her for at komme til billetter.

Fik du hørt podcasten om Carlsberg Byen? Klik her for at komme til podcasten, og bliv klogere på, de fredede bygninger på den gamle bryggerigrund, tårnhuse og meget mere.

historie i carlsberg byen

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i det nye showroom lige ved siden af den ikoniske Elefantporten. Her kan du snakke med vores ejendomsmæglere, se udvalgte boliger i virtual reality og meget mere. Læs mere om åbent hus og hold dig opdateret på åbningstider her. Læs mere om åbent hus