Jacobsen Hus: Endnu en ejendom udsolgt

17. august 2018
Alle boliger i den arkitektoniske perle, Jacobsen Hus, i Carlsberg Byens nordvestlige hjørne, er nu solgt. Leder du også efter en bolig på den gamle bryggerigrund, så læs med her.

Endnu en ejendom i Carlsberg Byen er nu udsolgt. Alle boligerne i Jacobsen Hus, der er en af bykvarterets mange unikke byggerier, danner nu hjemlige rammer for 13 familier. Jacobsen Hus har udsigt over grønne Søndermarken til den ene side og det nye københavnerkvarter og den ikoniske Elefantport til den anden side. Det er Henning Larsen Architects, der har begået det akitektoniske mesterværk med genbrugsmursten, og alle boligerne ligger rundt om et hyggeligt gårdmiljø, der indbyder til at nyde kvarteret fra terrassen.

Vi har tidligere bl.a. meldt det populære projekt Rahbek Hus for udsolgt, mens der i alt er solgt omkring 90 % af alle boliger, der har været til salg på den gamle bryggerigrund.

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter et hyggeligt rækkehus eller en lejlighed på 29. sal.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret