Nyt projekt på vej: Dahlerups Tårn

7. august 2018
D. 26. august 2018 kommer der nye boliger til salg i Carlsberg Byen. Skriver du dig op i vores Køberkartotek, vil du være blandt de første til at få mere at vide om de nye boliger.

Går du og venter på, at der bliver sat nye boliger til salg i Carlsberg Byen? Så skal du ikke vente længe endnu: Det næste projekt, der lanceres i Carlsberg Byen, er nemlig Dahlerups Tårn, som bliver 80 m højt, og hvor der kommer ca. 100 nye boliger.

Der vil være 2 - 5 værelses lejligheder i størrelser fra ca. 54 - 124 m2. Tårnet er placeret direkte ud til Carl Jacobsens Have, med udsigt til Søndermarken, Carlsberg-laboratoriet og Frederiksberg. Her vil være mulighed for at bo med en stor tagterrasse på 4. sal eller rummelige altaner og fantastisk udsigt helt op til 23. sal.

Vi lancerer 1. etape af boligerne i Dahlerups Tårn d. 26 august 2018, og vil du være blandt du første til at modtage information, plantegninger, billedmateriale m.m. om de enkelte boliger, samt eksklusivt inviteres til forpremiere på projektet, så skriv dig op i vores Køberkartotek senest mandag d. 13/8.

Hold også øje her på Carlsbergbyen.dk, hvor vi vil fortælle endnu mere om Dahlerups Tårn, inden vi lancerer de første boliger i det nye projekt d. 26 august 2018.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
bryghuset i carlsberg byen