Nyt projekt på vej: Dahlerups Tårn

7. august 2018
D. 26. august 2018 kommer der nye boliger til salg i Carlsberg Byen. Skriver du dig op i vores Køberkartotek, vil du være blandt de første til at få mere at vide om de nye boliger.

Går du og venter på, at der bliver sat nye boliger til salg i Carlsberg Byen? Så skal du ikke vente længe endnu: Det næste projekt, der lanceres i Carlsberg Byen, er nemlig Dahlerups Tårn, som bliver 80 m højt, og hvor der kommer ca. 100 nye boliger.

Der vil være 2 - 5 værelses lejligheder i størrelser fra ca. 54 - 124 m2. Tårnet er placeret direkte ud til Carl Jacobsens Have, med udsigt til Søndermarken, Carlsberg-laboratoriet og Frederiksberg. Her vil være mulighed for at bo med en stor tagterrasse på 4. sal eller rummelige altaner og fantastisk udsigt helt op til 23. sal.

Vi lancerer 1. etape af boligerne i Dahlerups Tårn d. 26 august 2018, og vil du være blandt du første til at modtage information, plantegninger, billedmateriale m.m. om de enkelte boliger, samt eksklusivt inviteres til forpremiere på projektet, så skriv dig op i vores Køberkartotek senest mandag d. 13/8.

Hold også øje her på Carlsbergbyen.dk, hvor vi vil fortælle endnu mere om Dahlerups Tårn, inden vi lancerer de første boliger i det nye projekt d. 26 august 2018.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
bryghuset i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.