Velkommen indenfor i Hotel Ottilia

21. november 2018
Kom indenfor i det luksuriøse Hotel Ottilia, som bag de ikoniske guldskiver, gemmer på historisk arkitektur, der møder moderne luksus. Tagterrassen byder på 360 graders udsigt over København, og du kan overnatte i både tårnlejlighederne eller bag de runde vinduer.

Vi glæder os utroligt meget til næste år, og det er der mange grunde til. Det er bl.a. året, vi runder 1.000 beboere, året hvor endnu flere projekter på den gamle bryggerigrund skyder op, og så er det året, hvor Carlsberg Byens første hotel åbner.

I januar 2019 åbner Brøchner Hotels nemlig et helt nyt og unikt hotel i Carlsberg Byen: Hotel Ottilia. Hotellet kommer til at ligge i den fredede bygning Lagerkælder 3, som du kan kende på de store, ikoniske guldskiver.

Brøchner Hotels ejer allerede flere kendte og populære københavnerhoteller, herunder bl.a. SP34 og Herman K. Hotellerne er alle unikke, luksuriøse boutique-hoteller, og Hotel Ottilia er ingen undtagelse.

Hotel Ottilia bliver et arkitektonisk luksushotel centralt placeret på den gamle bryggerigrund, ud til den store, livlige plads Bryggernes Plads. Alle hotellets værelser reflekterer områdets historie og byder på både mindre dobbeltværelser og luksussuiter i bygningens gamle tårn.

Udover de spektakulære værelser vil det øvrige hotel være en oplevelse i sig selv: Foruden hotellets bar, fitnessrum, social spaces og den populære wine hour, åbner den italienske restaurant Tramonto på taget af hotellet med 360 graders udsigt over København.

Vil du læse mere om hotellet, se billeder og måske allerede booke din første overnatning nu?

Så kan du læse mere på www.brochner-hotels.com/hotel-ottilia.

De nye butikker og restauranter i Carlsberg Byen - Frem til 2024 bygger vi et helt nyt bykvarter, og der er mange nye butikker, restauranter og caféer på vej. Her kan du læse om planerne for hvordan Carlsberg Byen kommer til at udvikle sig og bliver en bydel, der er helt sin egen.

Læs om planen her

Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

Læs erhvervsnyheder
elefantporten i carlsberg byen
Bryggernes plads i carlsberg byen

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.