Velkommen indenfor i Hotel Ottilia

21. november 2018
Kom indenfor i det luksuriøse Hotel Ottilia, som bag de ikoniske guldskiver, gemmer på historisk arkitektur, der møder moderne luksus. Tagterrassen byder på 360 graders udsigt over København, og du kan overnatte i både tårnlejlighederne eller bag de runde vinduer.

Vi glæder os utroligt meget til næste år, og det er der mange grunde til. Det er bl.a. året, vi runder 1.000 beboere, året hvor endnu flere projekter på den gamle bryggerigrund skyder op, og så er det året, hvor Carlsberg Byens første hotel åbner.

I januar 2019 åbner Brøchner Hotels nemlig et helt nyt og unikt hotel i Carlsberg Byen: Hotel Ottilia. Hotellet kommer til at ligge i den fredede bygning Lagerkælder 3, som du kan kende på de store, ikoniske guldskiver.

Brøchner Hotels ejer allerede flere kendte og populære københavnerhoteller, herunder bl.a. SP34 og Herman K. Hotellerne er alle unikke, luksuriøse boutique-hoteller, og Hotel Ottilia er ingen undtagelse.

Hotel Ottilia bliver et arkitektonisk luksushotel centralt placeret på den gamle bryggerigrund, ud til den store, livlige plads Bryggernes Plads. Alle hotellets værelser reflekterer områdets historie og byder på både mindre dobbeltværelser og luksussuiter i bygningens gamle tårn.

Udover de spektakulære værelser vil det øvrige hotel være en oplevelse i sig selv: Foruden hotellets bar, fitnessrum, social spaces og den populære wine hour, åbner den italienske restaurant Tramonto på taget af hotellet med 360 graders udsigt over København.

Vil du læse mere om hotellet, se billeder og måske allerede booke din første overnatning nu?

Så kan du læse mere på www.brochner-hotels.com/hotel-ottilia.

De nye butikker og restauranter i Carlsberg Byen -

Frem til 2024 bygger vi et helt nyt bykvarter, og der er mange nye butikker, restauranter og caféer på vej. Her kan du læse om planerne for hvordan Carlsberg Byen kommer til at udvikle sig og bliver en bydel, der er helt sin egen. Læs om planen her

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?
elefantporten i carlsberg byen