udsigt over carlsberg byen

600 solgte boliger i Carlsberg Byen

3. december 2018
Flere og flere flytter til det nye bykvarter på den gamle bryggerigrund, og bolig nr. 600 er nu solgt. Frem til 2024 bygger vi 3.100 nye hjem, og drømmer du også om at flytte familien til Københavns nye bykvarter, kan du læse med herunder. 

Det er ikke mange år siden, at den historiske bryggerigrund rummede industri og var lukket for offentligheden. I dag er de første mange hundrede beboere allerede flyttet ind og har skabt sig en hverdag i Københavns nye bykvarter med deres familier, og nu er vi også glade for at kunne meddele, at bolig nr. 600 er solgt i Carlsberg Byen.

Tillykke til alle de kommende beboere, der allerede er flyttet eller skal flytte ind i Københavns nye bykvarter!

Ejendommene i Carlsberg Byen har været populære, og boligerne i flere af dem er allerede udsolgte. Men over de næste par år sætter vi endnu flere boliger til salg, så drømmer du også om at flytte i en nybygget bolig midt i København og med historiske, ikoniske bygninger og grønne områder som nabo, så hold øje her på Carlsbergbyen.dk, hvor vi giver besked, når der kommer nye boliger til salg.

Du kan orientere dig på søgesiden og se alle boligerne, og du kan klikke dig rundt i det interaktive kort, hvor du får overblik over alle de nuværende og kommende ejendomme samt byrum og erhverv.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret