udsigt over carlsberg byen

600 solgte boliger i Carlsberg Byen

3. december 2018
Flere og flere flytter til det nye bykvarter på den gamle bryggerigrund, og bolig nr. 600 er nu solgt. Frem til 2024 bygger vi 3.100 nye hjem, og drømmer du også om at flytte familien til Københavns nye bykvarter, kan du læse med herunder. 

Det er ikke mange år siden, at den historiske bryggerigrund rummede industri og var lukket for offentligheden. I dag er de første mange hundrede beboere allerede flyttet ind og har skabt sig en hverdag i Københavns nye bykvarter med deres familier, og nu er vi også glade for at kunne meddele, at bolig nr. 600 er solgt i Carlsberg Byen.

Tillykke til alle de kommende beboere, der allerede er flyttet eller skal flytte ind i Københavns nye bykvarter!

Ejendommene i Carlsberg Byen har været populære, og boligerne i flere af dem er allerede udsolgte. Men over de næste par år sætter vi endnu flere boliger til salg, så drømmer du også om at flytte i en nybygget bolig midt i København og med historiske, ikoniske bygninger og grønne områder som nabo, så hold øje her på Carlsbergbyen.dk, hvor vi giver besked, når der kommer nye boliger til salg.

Du kan orientere dig på søgesiden og se alle boligerne, og du kan klikke dig rundt i det interaktive kort, hvor du får overblik over alle de nuværende og kommende ejendomme samt byrum og erhverv.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
rejsegilde i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.