Ottilia hus er nu udsolgt

7. november 2018
I Carlsberg Byens nordlige del ligger den nu udsolgte ejendom, Ottilia Hus. Den centrale beliggehed, grønne omgivelser og historiske bygninger er årsagen til, at Ottilia Hus er særlig populær. 

Det er med glæde, at vi kan meddele, at endnu en ejendom i Carlsberg Byen er udsolgt, og nu danner rammerne for 27 nye hjem i Carlsberg Byen.

Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehusmuseet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens centrale pladser Bag Elefanterne. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod har sit helt eget udtryk.

Vi har tidligere bl.a. meldt det populære projekt Rahbek Hus og Jacobsen Hus for udsolgt, mens Rahbek Hus II netop også er blevet fuldstændig udsolgt. 

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter et hyggeligt rækkehus eller en lejlighed på 29. sal. Klik dig rundt i det interaktive kort og skab et overblik over Carlsberg Byens nuværende og kommende projekter.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Området -

Få et overblik over kvarteret lige her: Er der S-tog? Daginstitutioner? Uddannelsessteder? Butikker? Restauranter? Virksomheder? Giv mig et overblik, tak
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.