Ottilia hus er nu udsolgt

7. november 2018
I Carlsberg Byens nordlige del ligger den nu udsolgte ejendom, Ottilia Hus. Den centrale beliggehed, grønne omgivelser og historiske bygninger er årsagen til, at Ottilia Hus er særlig populær. 

Det er med glæde, at vi kan meddele, at endnu en ejendom i Carlsberg Byen er udsolgt, og nu danner rammerne for 27 nye hjem i Carlsberg Byen.

Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehusmuseet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens centrale pladser Bag Elefanterne. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod har sit helt eget udtryk.

Vi har tidligere bl.a. meldt det populære projekt Rahbek Hus og Jacobsen Hus for udsolgt, mens Rahbek Hus II netop også er blevet fuldstændig udsolgt. 

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter et hyggeligt rækkehus eller en lejlighed på 29. sal. Klik dig rundt i det interaktive kort og skab et overblik over Carlsberg Byens nuværende og kommende projekter.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak