Østen for Humlen står klar

13. maj 2019
Østen for Humlen står klar, og du er inviteret forbi for at nyde den fine, grønne oase midt på Vesterbro.

Lige på hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej ligger flotte Krøyer Hus, hvor over 100 familier allerede er flyttet ind.

Mellem Krøyer Hus og historiske Humleby ligger det grønne byrum, Østen for Humlen, som du står klar til at blive brugt, og du er inviteret forbi og nyde den fine, grønne oase midt på Vesterbro. Her er både legeplads, boldbane og masser af muligheder for en dejlig dag i det grønne for hele familien.

Vil du læse mere om det nye byrum i Carlsberg Byen? Så læs med her.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her