tjeklisten: hvorfor flytte din virksomhed til carlsberg byen? 

30. april 2019
Allerede nu er mere end 50 % af alle erhvervsarealerne i Carlsberg Byen enten solgt eller udlejet til virksomheder, der ser store fordele ved området. Vil du vide mere om erhvervslivet i det nye bykvarter, og hvorfor din virksomhed skal tage del i successen? Så læs med her.

Lyder central beliggenhed, kvalificeret arbejdskraft, nyindrettede og smukke lokaler samt et livligt nærområde i København som noget for din virksomhed? Så er du ikke alene. Carlsberg Byen er nemlig i rivende udvikling, og udover de mere end 1.000 københavnere, der allerede er flyttet ind i bykvarteret, er mere end halvdelen af kvarterets erhvervsarealer nu udlejet eller solgt.

Hver morgen møder tusindvis af mennesker på arbejde i Carlsberg Byen, side om side med de mange børn, der vrimler ind på Europaskolen, og netop livet i byens gader er en af fordelene ved at vælge Carlsberg Byen til, fortæller Tom Nedergaard, der er udlejningschef i Carlsberg Byen:

"De virksomheder, vi taler med, mener, at det er en stor gevinst at have hjemsted i København med alle de fordele, det fører med sig. Det er her, virksomhederne bedst vil kunne tiltrække de unge talenter, og vi hører tit, at det er Carlsberg Byens beliggenhed, det aktive byliv, og den korte cykelafstand til resten af København, der i første omgang trækker virksomheder hertil."

Bliv en del af det spirende erhvervsliv i Carlsberg Byen

Virksomheder vælger Carlsberg Byen til, fordi:

  • Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft
  • Central beliggenhed cykelafstand til resten af København
  • Effektive og nybyggede/nyistandsatte lokaler, der fungerer fra dag 1
  • Sjæl, stemning og byliv i nærområdet
  • Metro og s-tog i gåafstand
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Lokaler i enten nybyggeri eller transformerede, historiske bygninger

Her er både butikker, caféer, kontorer, restauranter, gallerier og meget mere. Nogle af dem, der er flyttet ind er Arkitema Architects, Hotel Ottilia og kontorhotellet Spaces. I den kommende tid vil endnu flere få deres daglige gang i Vesterbros historiske kvarter, når bl.a. Visma flytter ind i kvarterets største kontordomicil og det verdensomspændende konsulenthus Accenture rykker ind med ca. 670 ansatte - og I kan glæde jer til, at mange flere er på vej.

Skal I også være med?

Uanset om din virksomhed leder efter et mindre detaillokale eller har brug for store, rummelige kontorer, kan du finde det i Carlsberg Byen. Vores erhvervslokaler varierer i størrelse og udtryk, og både indenfor og udenfor er der kræset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder. Kontakt os i dag og få indblik i, om Carlsberg Byen er et godt match for din virksomhed.

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Tagterrasse til kontorlokale i Caroline Hus