tjeklisten: hvorfor flytte din virksomhed til carlsberg byen? 

30. april 2019
Allerede nu er mere end 50 % af alle erhvervsarealerne i Carlsberg Byen enten solgt eller udlejet til virksomheder, der ser store fordele ved området. Vil du vide mere om erhvervslivet i det nye bykvarter, og hvorfor din virksomhed skal tage del i successen? Så læs med her.

Lyder central beliggenhed, kvalificeret arbejdskraft, nyindrettede og smukke lokaler samt et livligt nærområde i København som noget for din virksomhed? Så er du ikke alene. Carlsberg Byen er nemlig i rivende udvikling, og udover de mere end 1.000 københavnere, der allerede er flyttet ind i bykvarteret, er mere end halvdelen af kvarterets erhvervsarealer nu udlejet eller solgt.

Hver morgen møder tusindvis af mennesker på arbejde i Carlsberg Byen, side om side med de mange børn, der vrimler ind på Europaskolen, og netop livet i byens gader er en af fordelene ved at vælge Carlsberg Byen til, fortæller Tom Nedergaard, der er udlejningschef i Carlsberg Byen: 

"De virksomheder, vi taler med, mener, at det er en stor gevinst at have hjemsted i København med alle de fordele, det fører med sig. Det er her, virksomhederne bedst vil kunne tiltrække de unge talenter, og vi hører tit, at det er Carlsberg Byens beliggenhed, det aktive byliv, og den korte cykelafstand til resten af København, der i første omgang trækker virksomheder hertil."

Bliv en del af det spirende erhvervsliv i Carlsberg Byen

Virksomheder vælger Carlsberg Byen til, fordi:

 • Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft
 • Central beliggenhed cykelafstand til resten af København
 • Effektive og nybyggede/nyistandsatte lokaler, der fungerer fra dag 1
 • Sjæl, stemning og byliv i nærområdet
 • Metro og s-tog i gåafstand
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Lokaler i enten nybyggeri eller transformerede, historiske bygninger

Her er både butikker, caféer, kontorer, restauranter, gallerier og meget mere. Nogle af dem, der er flyttet ind er Arkitema Architects, Hotel Ottilia og kontorhotellet Spaces. I den kommende tid vil endnu flere få deres daglige gang i Vesterbros historiske kvarter, når bl.a. Visma flytter ind i kvarterets største kontordomicil og det verdensomspændende konsulenthus Accenture rykker ind med ca. 670 ansatte - og I kan glæde jer til, at mange flere er på vej.

Skal I også være med?

Uanset om din virksomhed leder efter et mindre detaillokale eller har brug for store, rummelige kontorer, kan du finde det i Carlsberg Byen. Vores erhvervslokaler varierer i størrelse og udtryk, og både indenfor og udenfor er der kræset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder. Kontakt os i dag og få indblik i, om Carlsberg Byen er et godt match for din virksomhed.

Se alle erhvervslejemålene - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se alle ejendommene

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Købke Hus Erhverv udefra

Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

Læs erhvervsnyheder

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.