Verdensomspændende konsulenthus flytter til Carlsberg Byen

24. maj 2019
Nu flytter Accenture ind i Harild Hus i hjertet af Carlsberg Byen - og dermed kommer 600 medarbejdere til at have deres daglige gang på den gamle bryggerigrund.

Det verdensomspændende konsulenthus Accenture er nu endelig ved at flytte adressen til splinternye og moderne kontorer på den gamle bryggerigrund. Og allerede sidste år, da aftalen blev indgået, var begejstringen stor hos Accenture, der hidtil har haft adresse i Ørestaden:

“Vi er begejstrede over at skulle flytte til Carlsberg Byen. Det vil blive et state-of-the-art miljø, der vil huse vores forretnings-, teknologi- og designkompetencer under ét tag. Det vil blive en levende, dynamisk og inspirerende arbejdsplads, der er designet til at facilitere samarbejde, co-creation og styrke innovationen på tværs af vores teams,” siger Philip Wiig, direktør for Accenture Danmark.

Accenture flytter ind i Harild Hus, der er helt centralt placeret i Carlsberg Byen, og som har både den ikoniske Elefantport, den fredede bygning Lagerkælder 3, Europaskolen, historiske Maskincentralen og Den Snoede Skorsten som nærmeste naboer.

Vi glæder os til at byde Accenture og alle medarbejdere velkommen i kvarteret!

LÆS: Skal din virksomhed også tage del af erhvervslivet i Carlsberg Byen? Få tjeklisten her.

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Café/restaurant i Caroline Hus med mennesker