KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Harild Hus er solgt

Harild Hus er solgt og huser i dag den verdensomspændende virksomhed Accenture.

I midten af Carlsberg Byen på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade ligger Harild Hus, der er opkaldt efter arkitekten Carl Harild, der blandt tegnede Mineralvandsfabrikken, Kedelhallen og Maskincentralen, som alle omkranser den nye bygning.

Ejendommen er solgt og huser i dag Accenture, der er en verdensomspændende virksomhed, som tilbyder konsulent-, teknologi- og outsourcingydelser.

Blot et stenkast væk fra Harild Hus har Forchhammer Hus hjemme, og her udbydes kontorlokaler, som ligger tæt på alt. S-tog, metro og J.C. Jacobsens Have er lige i nærheden, mens livlige Kildepladsen, der bliver et trækplaster for kvarteret, er nabo til kontorlokalerne. Du kan læse mere om Forchhammer Hus her.

Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Virksomheder, der allerede bor i Carlsberg Byen -

Mange virksomheder har allerede adresse i Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere. Vi har samlet virksomhederne i listen nedenfor, så det er nemt for dig at blive opdateret. Se virksomhederne her