KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Harild Hus er solgt

Harild Hus solgt og huser i dag den verdensomspændende virksomhed Accenture.

I midten af Carlsberg Byen på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Bohrsgade ligger Harild Hus, der er opkaldt efter arkitekten Carl Harild, der blandt tegnede Mineralvandsfabrikken, Kedelhallen og Maskincentralen, som alle omkranser den nye bygning.

Harild Hus er solgt og huser i dag virksomheden Accenture, der er en verdensomspændende virksomhed, der tilbyder konsulent-, teknologi- og outsourcingydelser.

Blot et stenkast væk fra Harild Hus ligger Forchhammer Hus, hvor der udbydes kontorlokaler, som ligger tæt på alt. S-tog, metro og J.C. Jacobsens Have er lige i nærhedens, mens livlige Kildepladsen, der bliver et trækplaster for kvarteret, er nabo til kontorlokalerne.

Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Virksomheder, der allerede bor i Carlsberg Byen -

Mange virksomheder har allerede adresse i Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere. Vi har samlet virksomhederne i listen nedenfor, så det er nemt for dig at blive opdateret. Se virksomhederne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.