Cityscape

Central beliggenhed tiltrækker kvalificeret arbejdskraft

19. juni 2019
En central beliggenhed spiller en vigtig rolle for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i København. Carlsberg Byen ligger centralt i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby og optimerer dermed din chance for at tiltrække de bedste medarbejdere til din virksomhed.
Manglen på arbejdskraft i Danmark er de seneste år taget til og har bredt sig til flere brancher. Derfor er det ekstra vigtigt, at virksomheder kan skille sig ud og tilbyde særligt gode forhold til sine medarbejdere, hvis de vil være med i kampen om de gode kandidater. 
 
Et af de mest attraktive forhold, du som virksomhedsejer kan tilbyde dine medarbejdere, er en central beliggenhed tæt på storbyens mange tilbud og med gode muligheder for parkering og offentlig transport, og netop den gode lokation er én af de ting, der gør Carlsberg Byen til et attraktivt forretningsområde.
 
Den historiske bryggerigrund er placeret midt i København - kun en cykeltur væk fra centrum - tæt på både Vesterbro, Frederiksberg og Valby og med alting inden for rækkevidde. Her udvikles et dynamisk byliv med en god blanding af erhvervsfolk, beboere og forbipasserende, og den tætte nærhed til resten af København sammen med et levende lokalmiljø kan være et vigtigt trækplaster, der kan gøre din virksomhed attraktiv over for de helt rigtige kandidater.
 
Kontakt Carlsberg Byens erhvervsmægler for at høre mere om, hvad Københavns nye bykvarter kan tilbyde din virksomhed: erhverv@carlsbergbyen.dk
 
Læs også vores 10 bud på, hvad et kontor skal kunne i dag for at sætte rammerne for innovation og samarbejde på tværs.
Adressen har helt sikkert bidraget til, at vi er lykkedes med at hente nogle gode kompetencer ind udefra og har bidraget til at styrke vores image.
Martin Mollerup, ejer af Lund Brandhouse i Carlsberg Byen

Lund Brandhouse: Beliggenheden tiltrækker kvalificeret arbejdskraft

Siden flytningen er virksomheden vokset fra 5 til 18 ansatte – og netop det at tiltrække arbejdskraft var en af grundene til, at virksomheden valgte at flytte til Carlsberg Byen. 

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler