invitation: smooth jazz hos PIANOTEKET

1. juli 2019
Pianoteket i Carlsberg Byen inviterer til jazz i flotte omgivelser.

Snart ruller den årligt tilbagevendende Copenhagen Jazz Festival indover København og forvandler byen til til én stor jazz-scene. Et af stederne, du kan nyde musikken, er hos Pianoteket i stueetagen af de smukke Forskerboliger i Carlsberg Byen.

Hvis du vil lytte til smooth jazz fra flyglet er du fra 5/7-19 til 7/7-19 inviteret til tre sjove og spændende koncerter i de flotte rammer, hvor I også kan nyde J.C. Jacobsens gamle have i kulissen.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder