invitation: smooth jazz hos PIANOTEKET

1. juli 2019
Pianoteket i Carlsberg Byen inviterer til jazz i flotte omgivelser.

Snart ruller den årligt tilbagevendende Copenhagen Jazz Festival indover København og forvandler byen til til én stor jazz-scene. Et af stederne, du kan nyde musikken, er hos Pianoteket i stueetagen af de smukke Forskerboliger i Carlsberg Byen.

Hvis du vil lytte til smooth jazz fra flyglet er du fra 5/7-19 til 7/7-19 inviteret til tre sjove og spændende koncerter i de flotte rammer, hvor I også kan nyde J.C. Jacobsens gamle have i kulissen.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.