Video: Her er vores nye Virtual reality

3. september 2019
Bungalow5 og September edit, har været forbi vores showroom for at prøve vores helt nye virtual reality. Se med her.

Carlsberg Byen tager mere og mere form, og hver eneste dag er der nye ting, der skyder op på den gamle bryggerigrund. Og selvom vi er utroligt langt, så bygger vi frem til 2024, og det betyder, at der stadig er del af kvarteret, der består af igangværende byggerier.

Det kan derfor fx være svært at forestille sig, hvordan ens udsigt bliver, hvis man flytter ind i Dahlerups Tårn, eller hvordan udsigten bliver fra din altan i Caroline Hus. Det kan du nu finde ud af med vores helt nye virtual reality.

Allan og Caroline, som du måske kender bedre under navnene Bungalow5 og September edit har været forbi vores showroom for at prøve vores nye virtual reality, og du kan få et sneak peek af deres oplevelse i videoen herunder.

Vil du også se boligerne i virtual reality - læs mere om den nye mulighed i Carlsberg Byen her. 

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her