Magasinet KBH: Carlsberg Byen har fået sin egen rådhusplads

10. oktober 2019
Magasinet KBH har talt med landskabsarkitekterne, der har skabt Bryggernes Plads og kalder det bykvarterets egen rådhusplads.

"Carlsberg Byens lokale svar på en rådhusplads, om man vil. Komplet med flere af de elementer, der er kendt for at trække folk til rådhuspladser: travle kontorer, livligt hotel, sprudlende springvand og sågar en burgerbar." 

Sådan skriver Magasinet KBH i artiklen "Carlsberg har fået sin egen rådhusplads", der har talt med Opland Arkitekter om skabelsen af den helt centrale plads i Carlsberg Byen, og som fortæller om udformningen af byrummet, og hvilke elementer, der skal lokke lokale til at opholde sig på pladsen.

Har du endnu ikke været forbi Bryggernes Plads, så skal du gøre det. Ikke mindst for at besøge både smukke Hotel Ottilia og lækre Gasoline Grill.

 

Læs hele artiklen fra Magasinet KBH her. Kræver abonnement.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.