AAB bygger 226 almene lejeboliger i Carlsberg Byen

29. oktober 2019
Der kommer både ungdoms- og familieboliger i det nye byggeri, som det almene boligselskab skal opføre i Københavns nye bykvarter.

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024, bliver det med 600 almene lejeboliger, og nu er en aftale faldet på plads med den almene boligforening AAB, der sammen med JJW Arkitekter skal bygge 226 boliger på Vesterfælledvej i Carlsberg Byen.

195 af de kommende boliger skal være ungdomsboliger, og de resterende 31 familieboliger. Den nye ejendom bliver med gårdrum ind mod Administrationsbygningen, og det forventes, at opførelsen af projektet kan gå i gang i 2021.

Tegningen herover viser facaden mod Vesterfælledvej  på den nye ejendom, der skal rumme de 226 almene boliger i Carlsberg Byen (illustration: JJW Arkitekter).

Hold øje med Aab.dk for yderligere info om de kommende almene boliger, størrelser og priser.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret