Nu starter salget af 2. etape af Fristrup Hus

5. marts 2020
Mange boliger fra 1. etape af boligerne i den populære ejendom er allerede solgt eller reserveret - og nu lancerer vi 49 nye boliger i projektet.

I det nordlige hjørne af Carlsberg Byen er Fristrup Hus under opførelse, og vi starter nu 2. etape af salget med 49 nye boliger.

I Fristrup Hus kan I flytte ind i boliger med alt fra 2-7 værelser og 47-174 optimerede kvadratmeter. Størstedelen af alle lejligheder har altan eller terrasse mod den grønne gård eller mod gaden - nogle lejligheder har endda begge.

Boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning fra august 2021, og her får I skønne naboer i form af både de ca. 1.500 mennesker, der allerede er flyttet ind i kvarteret, men også grønne områder og historiske bygninger som Kammas Have og det fredede Halmlageret.

historie i carlsberg byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.