Nu starter salget af 2. etape af Fristrup Hus

6. marts 2020
Mange boliger fra 1. etape af boligerne i den populære ejendom er allerede solgt eller reserveret - og nu lancerer vi 49 nye boliger i projektet.

I det nordlige hjørne af Carlsberg Byen er Fristrup Hus under opførelse, og vi starter nu 2. etape af salget med 49 nye boliger.

I Fristrup Hus kan I flytte ind i boliger med alt fra 2-7 værelser og 47-174 optimerede kvadratmeter. Størstedelen af alle lejligheder har altan eller terrasse mod den grønne gård eller mod gaden - nogle lejligheder har endda begge.

Boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning fra august 2021, og her får I skønne naboer i form af både de ca. 1.500 mennesker, der allerede er flyttet ind i kvarteret, men også grønne områder og historiske bygninger som Kammas Have og det fredede Halmlageret.

historie i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.