Nu starter salget af 2. etape af Fristrup Hus

5. marts 2020
Mange boliger fra 1. etape af boligerne i den populære ejendom er allerede solgt eller reserveret - og nu lancerer vi 49 nye boliger i projektet.

I det nordlige hjørne af Carlsberg Byen er Fristrup Hus under opførelse, og vi starter nu 2. etape af salget med 49 nye boliger.

I Fristrup Hus kan I flytte ind i boliger med alt fra 2-7 værelser og 47-174 optimerede kvadratmeter. Størstedelen af alle lejligheder har altan eller terrasse mod den grønne gård eller mod gaden - nogle lejligheder har endda begge.

Boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning fra august 2021, og her får I skønne naboer i form af både de ca. 1.500 mennesker, der allerede er flyttet ind i kvarteret, men også grønne områder og historiske bygninger som Kammas Have og det fredede Halmlageret.

historie i carlsberg byen

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum