Nu starter salget af 2. etape af Fristrup Hus

5. marts 2020
Mange boliger fra 1. etape af boligerne i den populære ejendom er allerede solgt eller reserveret - og nu lancerer vi 49 nye boliger i projektet.

I det nordlige hjørne af Carlsberg Byen er Fristrup Hus under opførelse, og vi starter nu 2. etape af salget med 49 nye boliger.

I Fristrup Hus kan I flytte ind i boliger med alt fra 2-7 værelser og 47-174 optimerede kvadratmeter. Størstedelen af alle lejligheder har altan eller terrasse mod den grønne gård eller mod gaden - nogle lejligheder har endda begge.

Boligerne i Fristrup Hus er klar til indflytning fra august 2021, og her får I skønne naboer i form af både de ca. 1.500 mennesker, der allerede er flyttet ind i kvarteret, men også grønne områder og historiske bygninger som Kammas Have og det fredede Halmlageret.

historie i carlsberg byen

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum