Indretningsarkitekt Sif Steendahl Grandorf deler sine bedste tips

16. april 2020
Hvordan indretter du dig mest optimalt, så der både bliver plads til opbevaring og til ophold, og hvordan får du nemt masser af personlighed ind i dit hjem? Bliv inspireret her, når Sif deler sine bedste tips, du nemt selv kan kopiere derhjemme.

Indretningsarkitekt og -ekspert i Go' Morgen Danmark, Sif Steendahl Grandorf, er en mester i at trylle med indretningen og skabe multifunktionelle løsninger til hjemmet, så der trylles mere plads frem på de samme kvadratmeter.

Sif har indrettet den nye prøvelejlighed i Mineralvandsfabrikken, og klikker du på linket nedenfor, kan du få hendes bedste indretningstips i en række videoer, du kan lade dig inspirere af i din egen indretning derhjemme.

Se den nye prøvebolig i Mineralvandsfabrikken -

På toppen af den fredede, historiske fabrik kommer nu 20 enestående boliger, og der er allerede en indrettet prøvebolig klar, indrettet af Sif Steendahl Grandorf, så du kan komme med indenfor. Læs mere her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.