Indretningsarkitekt Sif Steendahl Grandorf deler sine bedste tips

16. april 2020
Hvordan indretter du dig mest optimalt, så der både bliver plads til opbevaring og til ophold, og hvordan får du nemt masser af personlighed ind i dit hjem? Bliv inspireret her, når Sif deler sine bedste tips, du nemt selv kan kopiere derhjemme.

Indretningsarkitekt og -ekspert i Go' Morgen Danmark, Sif Steendahl Grandorf, er en mester i at trylle med indretningen og skabe multifunktionelle løsninger til hjemmet, så der trylles mere plads frem på de samme kvadratmeter.

Sif har indrettet den nye prøvelejlighed i Mineralvandsfabrikken, og klikker du på linket nedenfor, kan du få hendes bedste indretningstips i en række videoer, du kan lade dig inspirere af i din egen indretning derhjemme.

Se den nye prøvebolig i Mineralvandsfabrikken -

På toppen af den fredede, historiske fabrik kommer nu 20 enestående boliger, og der er allerede en indrettet prøvebolig klar, indrettet af Sif Steendahl Grandorf, så du kan komme med indenfor. Læs mere her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her
historie i carlsberg byen