Se den nye prøvebolig i Mineralvandsfabrikken

5. april 2020
På toppen af den fredede, historiske fabrik kommer 20 enestående boliger, og der er allerede nu en prøvebolig klar, så du kan komme med indenfor.

Alle Carlsberg Byens fredede bygninger får nyt liv, men det er kun én af dem, der også bliver indrettet til boliger: Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne. 

De 20 nye, enestående bygninger på toppen af den gamle industribygning er nænsomt restaureret af den internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup, med eksklusive og rå materialer som marmor, beton og stål. 

Boligerne er klar til indflytning i slutningen af 2020, men allerede nu kan du komme med indenfor i én af boligerne. Interiørdesigner og indretningseksperten Sif Steendahl Grandorf har nemlig indrettet en bolig i Mineralvandsfabrikken, som du kan besøge allerede nu.

VIL DU MED INDENFOR?
Vil du se den nye prøvelejlighed i Mineralvandsfabrikken, kan du booke en personlig eller digital fremvisning med en af vores ejendomsmæglere: Skriv til os her eller giv et kald på tlf. 22 55 17 99 - så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Få arkitektens tanker bag her

Historien om Mineralvandsfabrikken - 

Læs historien om Mineralvandsfabrikken, hvor Skandinaviens første produktion af sodavand fandt sted, og som siden hen har været et kulturelt samlingspunkt på den gamle bryggerigrund. Få historien her