Carlsberg byen

Stem: Er det her Københavns smukkeste nyrenoverede bygning?

19. april 2020
I bryggeritiden gemte der sig øl bag de store, guldskiver i Lagerkælder 3, og i dag er den ikoniske bygning sammen med Maltmagasinet transformeret til Hotel Ottilia. Projektet er nu nomineret til prisen for årets smukkeste bygning i København - og du kan stemme med her!

Siden 1903 har Københavns Kommune belønnet smukt byggeri og gode bymiljøer ved den årlige Bygningspræmiering. Sidste år var Dipylon Hus blandt de nominerede, året før blev Forskerboligerne præmieret, og i år er endnu et projekt i Carlsberg Byen med i opløbet: Hotel Ottilia er nemlig en af de otte nominerede til den flotte pris.

Det er Arkitema Architects, der står bag transformationen fra bevaringsværdige, industrielle bygninger til hotel, konferencefaciliteter og restaurant, og Brøchner Hotels har skabt rammerne for at give både overnattende gæster og besøgende i bar og restaurant en oplevelse i særklasse på det firestjernede boutiquehotel.

Københavns Kommune skriver bl.a. om nomineringen af Hotel Ottilia: "Hotel Ottilia giver nyt liv til en eksisterende bygning ved at bygge videre på husets historie og særlige kvaliteter." 

Synes du, at det er Hotel Ottilia, der skal løbe med prisen? Frem til d. 27. april kan du afgive din stemme, ved at trykke på linket herunder.

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere