Premiere: Her er de nye boliger i Grønlunds Tårn

25. maj 2020
Salget af de første boliger i det kommende Grønlunds Tårn starter nu, og du kan læse mere om boligerne og området lige her.

I Carlsberg Byens sydøstlige hjørne - tæt på Enghaveparken og Vesterfælledvej - er det  50 meter høje Grønlunds Tårn under opførelse. Her kommer nye 2-5-værelses lejligheder på 5. - 13. sal.

Uanset, hvilken lejlighed i tårnet, I vælger, er der store vinduespartier, som lader sollyset strømme ind hele dagen, og hvorfra I kan nyde de glinsende lys fra byen om aftenen. Alle lejlighederne har desuden altan - og en fuldstændig ekstraordinær udsigt over byen.

I lejligheden får I ro og fred i højden, men lige så snart I træder ud på gadeplan, har I alt det bedste fra Vesterbro, Carlsberg Byen og København indenfor rækkevidde. Fra lobbyen i Grønlunds Tårn kommer I bl.a. direkte ud på Kildepladsen, som bliver et urbant og frodigt byrum med udeservering, legeplads og et hyggeligt vandforløb.

PREMIERE: 1. ETAPE AF GRØNLUNDS TÅRN
Priserne i Grønlunds Tårn starter på 2.995.000 kr., og i første etape af salget af Grønlunds Tårn sætter vi ni 2-værelses lejligheder til salg d. 1/6 2020.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?  Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. 

Tilmeld dig her

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.