Premiere: Her er de nye boliger i Grønlunds Tårn

24. maj 2020
Salget af de første boliger i det kommende Grønlunds Tårn starter nu, og du kan læse mere om boligerne og området lige her.

I Carlsberg Byens sydøstlige hjørne - tæt på Enghaveparken og Vesterfælledvej - er det  50 meter høje Grønlunds Tårn under opførelse. Her kommer nye 2-5-værelses lejligheder på 5. - 13. sal.

Uanset, hvilken lejlighed i tårnet, I vælger, er der store vinduespartier, som lader sollyset strømme ind hele dagen, og hvorfra I kan nyde de glinsende lys fra byen om aftenen. Alle lejlighederne har desuden altan - og en fuldstændig ekstraordinær udsigt over byen.

I lejligheden får I ro og fred i højden, men lige så snart I træder ud på gadeplan, har I alt det bedste fra Vesterbro, Carlsberg Byen og København indenfor rækkevidde. Fra lobbyen i Grønlunds Tårn kommer I bl.a. direkte ud på Kildepladsen, som bliver et urbant og frodigt byrum med udeservering, legeplads og et hyggeligt vandforløb.

PREMIERE: 1. ETAPE AF GRØNLUNDS TÅRN
Priserne i Grønlunds Tårn starter på 2.995.000 kr., og i første etape af salget af Grønlunds Tårn sætter vi ni 2-værelses lejligheder til salg d. 1/6 2020.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her