Premiere: Her er de nye boliger i Grønlunds Tårn

24. maj 2020
Salget af de første boliger i det kommende Grønlunds Tårn starter nu, og du kan læse mere om boligerne og området lige her.

I Carlsberg Byens sydøstlige hjørne - tæt på Enghaveparken og Vesterfælledvej - er det  50 meter høje Grønlunds Tårn under opførelse. Her kommer nye 2-5-værelses lejligheder på 5. - 13. sal.

Uanset, hvilken lejlighed i tårnet, I vælger, er der store vinduespartier, som lader sollyset strømme ind hele dagen, og hvorfra I kan nyde de glinsende lys fra byen om aftenen. Alle lejlighederne har desuden altan - og en fuldstændig ekstraordinær udsigt over byen.

I lejligheden får I ro og fred i højden, men lige så snart I træder ud på gadeplan, har I alt det bedste fra Vesterbro, Carlsberg Byen og København indenfor rækkevidde. Fra lobbyen i Grønlunds Tårn kommer I bl.a. direkte ud på Kildepladsen, som bliver et urbant og frodigt byrum med udeservering, legeplads og et hyggeligt vandforløb.

PREMIERE: 1. ETAPE AF GRØNLUNDS TÅRN
Priserne i Grønlunds Tårn starter på 2.995.000 kr., og i første etape af salget af Grønlunds Tårn sætter vi ni 2-værelses lejligheder til salg d. 1/6 2020.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.