Nu starter salget af 3. etape i populære Fristrup Hus

28. juni 2020
Med en unik beliggenhed, på grænsen til Frederiksberg og med Kammas Have og det fredede Halmlageret som nærmeste naboer, kan man vist roligt sige, at boligerne i Fristrup Hus er noget helt særligt. Salget af den sidste etape af ejendommen starter nu.

I den nordlige del af Carlsberg Byen er den populære ejendom Fristrup Hus under opførelse, og nu starter salget af 3. og sidste etape af boligerne. En tredjedel af boligerne i 1. og 2. etape er allerede solgt, og nu har du også mulighed for at se priser og plantegninger på de sidste boliger.

Boligerne er klar til indflytning fra august 2021, og der er alt fra 2-7 værelses boliger og 47-174 optimerede kvadratmeter. Størstedelen af alle boligerne i Fristrup Hus har altan eller terrasse mod den grønne gård eller mod gaden - nogle lejligheder har endda begge.

Læs mere om området og bevæg dig rundt i alle boligerne i 3D-modellen ved at klikke på linket herunder.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre