Aire Ancient Baths åbner nu deres ikoniske univers i København

3. september 2020
Fra det øjeblik man træder igennem porten til Aire Ancient Baths, træder man ind i en verden af velvære. Verdenskendte Aire Ancient Baths er byens nye hotspot, kendt fra New York og Barcelona, og nu åbner Aire i Carlsberg Byen.
Fra det øjeblik man træder igennem porten på Ny Carlsberg Vej og går ind til Aire Ancient Baths, træder man ind i en helt anden verden.
 
Her, midt i det historiske centrum af Carlsberg Byen, har Aire nænsomt transformeret de rustikke kældre under Maltmagasinet til et stemningsfuldt spa-univers med en række termiske bade, massagerum, velduft og velbehag.
 
Verdenskendt og elsket for sit koncept
Aire er kendt for at kunne opleves i restaurerede, historiske bygninger i hjertet af storbyer som blandt andet tæller New York, Chicago og Barcelona. I København vil The Aire Experience kunne nydes i en af Carlsberg Byens historiske bygninger ved navn Maltmagasinet. Her opbevarede Carlsberg den tonsvis af malt, der var nødvendig for at fremstille den legendariske Carlsberg-øl, dengang det gamle bryggeri var i drift.
 
"Vi tog beslutningen om at åbne en ny Aire i København, da København er en af de førende byer i verden og især i Europa. Byen er en hub i Skandinavien; Åben, venlig og med en høj livskvalitet. Hygge definerer livsstilen og den gamle Carlsberg-fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener, den perfekte Aire-oplevelse kan skabes. En blanding af historie, kunst, genkendelig arkitektur og detaljer, som alle passer til Aires værdier og filosofi," lyder det i en pressemeddelelse fra Amadeo Serra, CEO, Aire Ancient Baths.
 
Aire hylder ro og afslapning, og målet har været at skabe et sted i byen, hvor tiden ikke eksisterer. Derfor lukkes der også kun få gæster ind ad gangen, og man vil opleve skilte, der beder om stilhed og diskretion rundt omkring de smukke termiske bade.
 
Om Maltmagasinet
Bygningen blev opført i 1881 af den berømte arkitekt Vilhelm Dahlerup, som også er skaberen af den berømte Elefantport, der ligger i samme kompleks, og som i dag er et af de mest genkendelige arkitektoniske og dekorative bygninger i København. Indgangen til Aire ligger ved Dipylonporten, som førhen fungerede som indgangsportal til Ny Carlsberg Bryggeri, og som fra i dag vil fungere som indgang til det unikke univers, som gæster fremover kan besøge ved at booke på beaire.com
Adresse: Ny Carlsberg Vej 101, 1799 København V.
Åbningstider: Åbent mandag - søndag kl. 9.00-21.00
Book online: www.beaire.com

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere