udsigt over carlsberg byen

Carlsberg Byen finalist til Building Awards 2020

14. september 2020
Carlsberg Byen er finalist til årets Developerpris, der kårer den virksomhed, som er lykkedes bedst med at skille sig ud og bringe ny værdi til et område.

Det er ikke længe siden, at Lagerkælder 3 og Hotel Ottilia i Carlsberg Byen vandt Københavns Kommunes publikumspris for byens smukkeste projekt, mens også Theodora Hus for nyligt blev hyldet af verdens største arkitekturmagasin - og vi er utroligt stolte over, at Carlsberg Byen nu er finalist til udviklingsprisen Building Awards 2020. 

OM DEVELOPERPRISEN
"Developerprisen gives til den virksomhed, som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område, så det skiller sig ud.

Developerprisen kigger på hele projektet – fra udvikling af idéen til den faktiske opførelse af nybyggeriet til bolig, industri eller erhverv. Byggeprojektet skiller sig ud ved at bringe ny værdi til et område samtidig med, at der er tænkt på arkitektur, funktion, entrepriseforhold, plan- og miljøforhold, bæredygtighed, omgivelser og tilgængelighed."

Den kompetente jury består af personer, som repræsenterer bygge- og anlægsbranchen og er udvalgt på baggrund af deres individuelle faglige kompetencer.

Vinderen kåres d. 24. september 2020.

Læs mere om nomineringen, juryen og prisen her.

Carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.