Hotel Ottilia vinder pris for smukkeste projekt

29. april 2020
I har stemt, og publikumsprisen vender i år tilbage til Carlsberg Byen.

I mere end 100 år har Københavns Kommune belønnet smukt byggeri og gode bymiljøer ved den årlige bygningspræmiering. I april har den virtuelle stemmeurne igen stået åben, når der er blevet stemt om, hvilket byggeri eller bymiljø der skal løbe med årets publikumspris for smukkeste byggeri.

I år har Hotel Ottilia været blandt de nominerede. Hotellet ligger i historiske og smukke Lagerkælder 3 og Maltmagasinet og har undergået transformation fra industribygninger til et unikt hotel, hvor der er bygget videre på bygningernes historier og særlige kvaliteter, de blev født med, da der var bryggeri på området.

HOTEL OTTILIA LØBER MED PRISEN
Vi er utroligt stolte over, at prisen i år går til et projekt i Carlsberg Byen: Hotel Ottilia. Stort tillykke med projektet til Arkitema Architects, Christoffer Harlang Architects og Brøchner Hotels og tak til alle jer, der har givet jeres stemme!

Det er ikke første gang, at en bygning i Københavns nye bykvarter vinder den fornemme pris: i 2018 var det nemlig Forskerboligerne af Praksis Arkitekter, der blev præmieret.

Læs mere om baggrunden for nomineringen af Hotel Ottilia her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her
historie i carlsberg byen