Projektbolig i Carlsberg Byen

Nu kan du reservere din drømmebolig online

3. marts 2021
Nu kan du som noget helt nyt reservere en bolig i Carlsberg Byen online hjemmefra sofaen, når du har tid.
Salget i Carlsberg Byen går stærkt, og vi har derfor nu gjort jagten på din nye bolig endnu nemmere. Nu har du nemlig mulighed for at reservere en bolig direkte her på carlsbergbyen.dk. På den enkelte bolig, som du gerne vil reservere, kan du finde knappen "Reservér bolig", hvor du herefter udfylder den information, som vi bruger til at udarbejde en købsaftale.

En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Reservationen koster ikke noget, men du bedes have en bankgodkendelse, før du reserverer. Du kan kun reservere én bolig.

Du gennemfører reservationen ved at underskrive med Nem-Id. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere, der udarbejder købsaftalen til dig efter bekræftelsen.

Husk, at du også altid kan sende en mail på boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du ønsker at reservere en bolig eller har spørgsmål.

Se de ledige boliger i Carlsberg Byen herunder.

elefantporten i carlsberg byen

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.