Nybyg med højt til loftet i København: Rothe Hus

Halvdelen af alle boliger i Carlsberg Byen er solgt

3. maj 2021
Der er nu solgt mere end 1.300 boliger, og dermed er halvdelen af alle boliger i Københavns nye bykvarter solgt!

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024 er det med i alt ca. 2.600 ejerboliger og 600 almene boliger på den gamle bryggerigrund. Byggeriet går fremad med hastige skridt, og det samme gør boligsalget, der netop har nået en ny milepæl: Der er solgt mere end 1.300 boliger i Københavns nye bykvarter, og det betyder, at halvdelen af alle boliger på den gamle bryggerigrund nu er solgt.

Der bor allerede 700 familier i alle størrelser herude, og det næste års tid flytter mere end 600 nye ind i takt med, at byggerierne bliver færdige, og vi glæder os til at byde jer velkommen i Carlsberg Byen.

I Carlsberg Byen er der lige nu kun lidt mere end 200 boliger til salg, der ikke allerede er solgt eller reserveret, og drømmer du også om at flytte til Københavns nye bykvarter, kan du få overblik over mulighederne lige her

Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her