Nybyg med højt til loftet i København: Rothe Hus

Halvdelen af alle boliger i Carlsberg Byen er solgt

3. maj 2021
Der er nu solgt mere end 1.300 boliger, og dermed er halvdelen af alle boliger i Københavns nye bykvarter solgt!

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024 er det med i alt ca. 2.600 ejerboliger og 600 almene boliger på den gamle bryggerigrund. Byggeriet går fremad med hastige skridt, og det samme gør boligsalget, der netop har nået en ny milepæl: Der er solgt mere end 1.300 boliger i Københavns nye bykvarter, og det betyder, at halvdelen af alle boliger på den gamle bryggerigrund nu er solgt.

Der bor allerede 700 familier i alle størrelser herude, og det næste års tid flytter mere end 600 nye ind i takt med, at byggerierne bliver færdige, og vi glæder os til at byde jer velkommen i Carlsberg Byen.

I Carlsberg Byen er der lige nu kun lidt mere end 200 boliger til salg, der ikke allerede er solgt eller reserveret, og drømmer du også om at flytte til Københavns nye bykvarter, kan du få overblik over mulighederne lige her

Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.