Økoskabet er åbnet i Carlsberg Byen

7. juli 2021
Med Økoskabet er tre, små, klimavenlige gårdbutikker rykket ind i Carlsberg Byen, hvor du kan hente friske, økologiske gårdvarer.

Rundt omkring i det danske sommerland ligger små gårdbutikker med friske grøntsager, æg og alt det, der hører sig til - men nu kan du få de samme friske gårdvarer midt på Vesterbro. Økoskabet er nemlig åbnet i Carlsberg Byen på tre centrale placeringer.

De klimavenlige grøntsager høstes først af de lokale landmænd, når du har bestilt dine varer for på den måde at undgå det enorme madspild af grøntsager, som bliver høstet, men ikke solgt. Samtidig bliver tiden fra jord til bord kortere.

SÅDAN FUNGERER ØKOSKABET

Økoskabets hjemmeside bestiller du dine varer, og allerede fra næste dag kan du - når det passer dig - hente dine friske grøntsager i dit lokale økoskab. I hvert af de tre økoskabe, som kommer til at stå på den gamle bryggerigrund, er der op til 80 skuffer med en temperatur, der holder dine grøntsager friske og lækre.

I Carlsberg Byen er Økoskabet åbnet på to centrale placeringer, Bag Elefanterne og Franciska Clausens Plads, og lige om lidt åbner det tredje økoskab i Østen for Humlen.

Du kan læse meget mere om Økoskabet og de friske grøntsager lige her. 

På kortet herunder kan de finde placeringerne af Økoskabet.

Udviklingsplanen for by- og butiksliv

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Læs mere her

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her