Anders Husa og Kaitlin Orr: Guide til de bedste restauranter

1. juli 2021
De har hundredetusindvis af følgere fra hele verden på Instagram, hvor de hver dag guider til de steder, du skal besøge, hvis du vil have de lækreste madoplevelser. Anders Husa og Kaitlin Orr har været forbi Carlsberg Byen, og de guider til de bedste restauranter i Københavns nye bykvarter.

Hvis du har været på jagt efter Københavns bedste burger eller bedste kaffebar, er du helt sikkert stødt på Anders Husa og Kaitlin Orr. De to internationale foodies har nemlig dedikeret alt deres tid til at teste og anmelde de bedste restauranter, caféer og spisesteder i København (og resten af verden!) på deres prisvindende madblog, YouTube-kanal og Instagram @andershusa og @carnivorr.

Anders og Kaitlin har spist sig igennem de mange restauranter i Carlsberg Byen og har lavet en guide til de steder, du skal besøge med anmeldelser og billeder, der får tænderne til at løbe i vand. Flere af stederne anbefaler de også, hvad du specifikt bør bestille.

Velbekomme!

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus
historie i carlsberg byen