Madanmeldernes favoritter i Carlsberg Byen

18. oktober 2021
Både gæster og madanmeldere er begejstrede for  caféerne og restauranterne i Carlsberg Byen. De positive madanmeldelser drysser ned over spisestederne, og her kan du finde et udpluk af dem, så du ved, hvor du skal spise næste gang, du befinder dig på den gamle bryggerigrund.
Dine smagsløg kommer ikke til at kede sig, hvis du vælger at spise i Københavns nye bykvarter. Spisestederne i Carlsberg Byen er svøbt ind i positive tilkendegivelser fra madanmeldere. Derfor har vi kogt madanmeldelserne ned og samlet essensen af dem her, så du ved, hvor du skal lægge vejen forbi, hvis du søger en madoplevelse i København udover det sædvanlige.

SURT: Blandt Europas bedste pizzaer

Hvis du vil en tur i pizzahimlen, er Surt stedet, du skal tage hen. Pizza 50 er en virksomhed, der lever af at smage og anmelde pizzaer og kender om nogen til hemmeligheden bag en god pizza. De har kåret Surt til den 32. bedste pizzarestaurant i Europa udenfor Italien, og som om det er ikke er nok, kan du også stemme på Surt som Byens Bedste Takeaway, hvor de er blandt de nominerede af Berlingske.

CADENCE: Værdig til Michelin-stjerne

Tidligere på sommeren åbnede Cadence på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej og har siden da ikke væltet sig i andet end roser for deres fortrinlige, nytænkende brunch. Blandt andet har Politiken givet dem seks ud af seks hjerter og sagt: "Hvis Michelin gav stjerner til caféer, så burde komme på listen".

KŌNĀ: Noma-kok slår til igen

Philipp Inreiter, der er tidligere Noma-kok, er manden bag Kōnā, og han er en af madanmeldernes favoritter: "Manden bag byens bedste ramen har åbnet nyt japansk spisested med fremragende comfort food i Carlsberg Byen," skriver Politikens madanmelder og giver fire flotte hjerter, mens Berlingskes madanmelder kvitterer med fem stjerner og fortæller, at "Tidligere Noma-koks hemmelige japaner har stamstedspotentiale".

CARL'S: Et hit med øl i både mad og glas 

På den gamle bryggerigrund finder du selvfølgelig et tempel for øl og mad i Carl's Øl & Spisehus, der har en 70 meter lang bar i den ombyggede maltsilo. Øllen er omdrejningspunktet både for maden, og det resulterer i fire ud af seks hjerter hos Politiken, der skriver: "Ny gastropub med gnaskemad må blive et hit i Københavns nye bydel".

GASOLINE GRILL: Verdensklasse burgere

Hvis duften på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen får dit mundvand til at løbe, så er du ikke den eneste. Her ligger Gasoline Grill, der serverer burgere i vitterlig verdensklasse. I 2017 blev deres økologiske burger kåret som en af verdens bedste af Bloomberg, og det er tilmed de to internationale foodies Anders Husa og Kaitlin Orrs yndlingsburger i København.

Velbekomme!

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet