Steenstrup Hus Fadet projektbolig

8 projekter udsolgt på lidt over 4 måneder

21. oktober 2021
Alle 120 lejligheder i Steenstrup Hus er solgt, og projektet bliver dermed det ottende udsolgte projekt på lidt over fire måneder.

Allerede i begyndelsen af juni kunne vi melde Tuxens Tårn for udsolgt. Kort tid efter fulgte Dahlerups Tårn samme spor, og siden da er mange flere udsolgte projekter fulgt: Fristrup Hus, Djørup Hus, Mineralvandshuset, Grønlunds Tårn, Brygmester Hus og nu Steenstrup Hus.

Steenstrup Hus er placeret i midten af den gamle bryggerigrund, og her opføres i 120 lejligheder, der alle har indflytning om knap tre måneder. Bygningens nordlige længe ligger ud mod J.C. Jacobsen Gade og Pasteursvej, hvor der kommer butikker, spisesteder og liv, mens den sydlige længe er beliggende ud til hyggelige og rolige Fadet.

Lige overfor Steenstrup Hus' sydlige længe ligger Rothe Hus, hvor du stadigvæk kan nå at finde din drømmebolig. Her får du en helt unik beliggenhed midt i København, hvor din nærmeste nabo bliver den romantisk park: J.C. Jacobsens Have.

Nybyg med højt til loftet i København: Rothe Hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Pasteurs Tårn projektbolig altan