20 projekter udsolgt i Carlsberg Byen 

3. november 2021
Med salget af den sidste lejlighed i Caroline Hus er tyve projekter nu udsolgt på den gamle bryggerigrund.

På toppen af Valby Bakke vækker Caroline Hus beundring med sine rødlige nuancer, materialer og kunstneriske udførelse, der refererer til det gamle Carlsberg. Den fine karré huser 80 lejligheder, som alle nu er solgt. Dermed er 20 projekter udsolgt i Københavns nye bykvarter.

Lejlighederne i Caroline Hus varierer i størrelse, men de fleste af dem er 3-5 værelses med fokus på et godt familieliv med store fællesrum, hvor stue og køkken hænger sammen. Alle boliger har desuden altan – mange endda to – og boligerne i stueplan har terrasse mod det store gårdrum.

Leder du efter en bolig, hvor der er plads til familien, har vi flere 4-5 og værelses boliger til salg i Københavns højeste beboelsesejendom: Pasteurs Tårn. Her finder du rummelige lejligheder med en helt fantastisk udsigt lige ved den romantiske J.C. Jacobsens Have.

Nyheder fra Carlsberg Byen i din indbakke? -

Følg udviklingen på tæt hold og bliv opdateret med alt lige fra de 3.100 boliger, der skyder frem i kvarteret, til nye restauranter, fredede bygninger og historier fra den gamle bryggerigrund 

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Pasteurs Tårn projektbolig altan