Nu åbner fælleshus for Carlsberg Byens beboere

13. december 2021
Den historiske Administrationsbygningen i Carlsberg Byen er omdannet til fælleshus for kvarterets beboere, og vil i fremtiden danne rammerne om noget det liv, området allerede nu summer af.

Godt naboskab, fællesskab og et summende lokalmiljø er nogle af nøgleordene i udviklingen af Carlsberg Byen. Her er butikker, grønne parker, cykelstier, spisesteder, historisk arkitektur, smalle stræder, legepladser, S-togsstation, by- og kulturliv at samles om – og nu kommer også et fælleshus for kvarterets beboere.

I den bevaringsværdige og historiske Administrationsbygningen åbner nu nemlig Carlsberg Byens fælleshus, hvor beboerne på den gamle bryggerigrund kan holde fester, fællesmiddage, vinklubber, dyrke yoga eller præcis, hvad de ellers har lyst til at mødes om i enten de mange mindre lokaler med historiske detaljer, i køkkenet eller måske i den store, hyggelige vinterhave.

Det er et udvalg af beboerne i Carlsberg Byen, der har været med til at sætte rammerne for huset i form af både indretning, funktioner og bookingsystemer, så det bedst muligt afspejler de ønsker, der er blandt de mange beboere, og som i fremtiden skal være til glæde for mere end 8.000 beboere.

Vi glæder os til at se huset fuld af liv, og håber at det vil danne rammerne om et stort fremtidigt fællesskab for beboerne i Carlsberg Byen.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne
Fadet Byrum Pasteurs Tårn