Legepladser i Carlsberg Byen

I Københavns nye bykvarter er der mange legepladser og områder med god plads til leg for både beboere og naboer.

I Carlsberg Byen er livet mellem bygningerne en vigtig del af kvarteret, og derfor er der også fra starten indtænkt legepladser og -områder i Københavns nye bykvarter. Legepladserne kommer løbende til i takt med at bykvarteret udvikler sig, og her kan du få et overblik over dem, der er klar til at blive besøgt allerede nu:

KILDEPLADSEN
På den livlige Kildepladsen i den østlige del af kvarteret kan børnene slå sig løs på den lille legeplads med klatre- og rutchebane. Få rutevejledning her.

ØSTEN FOR HUMLEN
På hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej ligger Østen for Humlen, der både har en boldbane og legeplads ved daginstitutionen Molevitten, der er åben for alle uden for institutionens åbningstid. Få rutevejledning her.

VESTEN FOR HUMLEN
I den lille, skjulte lomme mellem Humleby, Købke Hus og Scherfig Hus løber Vesten for Humlen. Her finder du bl.a. en stor sandkasse og en petanquebane. Få rutevejledning her.

THORVALD BINDESBØLLS PLADS
På pladsen med det historiske Halmlageret i centrum er der både forsinket boldbane, græsområde med aktivitetsstubbe og legemøbel af gamle banesveller. Få rutevejledning her.

EUROPASKOLEN
Skolegården på Europaskolen udfolder sig helt nede fra gadeplan ved området omkring Den Snoede Skorsten og fortsætter i flere etager op på taget af den nye skole, og uden for skolens åbningstid er alle velkomne til at lege eller bruge faciliteterne til udendørs træning. Få rutevejledning her.

KAMMAS HAVE
Ved Kammes Have i den nordlige del af Carlsberg Byen finder du en legeplads ved daginstitutionen Bag Elefanterne, der er åben for alle uden for institutionens åbningstid. Få rutevejledning her.

J.C. JACOBSENS HAVE
Den historiske have, hvor bryggeren selv engang gik rundt og beundrede botanikken, er nu åben for offentligheden, og her er plads til leg og store armbevægelser blandt de mange træer og buske samt den store høj. Få rutevejledning her.

MARGRETHE NØRLUND BOHRS PLADS/FADET
For foden af Pasteurs Tårn og lige ved indgangen til J.C. Jacobsens Have ligger Margrethe Nørlund Bohrs Plads med et lille legeområde med klatrepinde. Få rutevejledning her.

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret