Legepladser i Carlsberg Byen

I Københavns nye bykvarter er der allerede flere legepladser og områder med god plads til leg for både beboere og naboer.

I Carlsberg Byen er livet mellem bygningerne en vigtig del af kvarteret, og derfor er der også fra starten indtænkt legepladser og -områder i Københavns nye bykvarter. Legepladserne kommer løbende til i takt med at bykvarteret udvikler sig, og her kan du få et overblik over dem, der er klar til at blive besøgt allerede nu:

ØSTEN FOR HUMLEN
På hjørnet af Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej ligger Østen for Humlen, der både har en boldbane og legeplads ved daginstitutionen Molevitten, der er åbnet for alle, uden for institutionens åbningstid.

VESTEN FOR HUMLEN
I den lille, skjulte lomme mellem Humleby, Købke Hus og Scherfig Hus løber Vesten for Humlen. Her finder du bl.a. en stor sandkasse og en petanquebane.

THORVALD BINDESBØLLS PLADS
På pladsen med det historiske Halmlageret i centrum er der både forsinket boldbane, græsområde med aktivitetsstubbe og legemøbel af gamle banesveller. 

EUROPASKOLEN
Skolegården på Europaskolen udfolder sig helt nede fra gadeplan ved området omkring Den Snoede Skorsten og fortsætter i flere etager op på taget af den nye skole, og uden for skolens åbningstid er alle velkomne til at lege eller bruge faciliteterne til udendørs træning.

J.C. JACOBSENS HAVE
Den historiske have, hvor bryggeren selv engang gik rundt og beundrede botanikken, er nu åben for offentligheden, og her er plads til leg og store armbevægelser blandt de mange træer og buske samt den store høj. 

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.