Grønne områder

I Carlsberg Byen finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et pulserende byliv. Den ene af områdets to store, grønne haver er åben for offentligheden, og den anden er på vej. Læg vejen forbi næste gang, du er i området.
Det er ikke kun den centrale og ideelle beliggenhed, der er med til at sætte rammerne for Københavns nye bykvarter; det er også de mange grønne og dynamiske områder, der omkranser kvarteret. Foruden Søndermarken og Frederiksberg Have, der ligger i lokalområdet, finder du J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have.

To historiske haver 
Vidste du, at den gamle brygger, J.C. Jacobsen havde en forkærlighed for særlige, eksotiske træsorter og selv importerede dem fra sine mange udenlandsrejser? Det havde han, og det gjorde han, og det er netop dét, der kendetegner hans have; J.C. Jacobsens Have, der er beliggende i den sydlige del af Carlsberg Byen.
 
På trods af de to bryggere, far og søns fælles kærlighed til København og ølbrygning, var de ikke enige, når det kom til botanikken og det æstetiske udtryk. For i modsætningen til J.C. Jacobsens forkærlighed for det træer og planter, har Carl Jacobsens Have fokus på det æstetiske udtryk, hvilket forklarer de mange smukke statuer, der er at finde i Carl Jacobsens Have.

Grønne områder med plads til leg
Foruden de to store, historiske haver, er der allerede kommet flere grønne områder til Carlsberg Byen: Ved Østen for Humlen kan du finde boldbane og legeplads, og ved Vesten for Humlen gemmer der sig et hyggeligt, roligt lille grønt strøg med plads til leg for de mindste. Også skønne Kammas Have blomstrer igen og er blevet rolig oase med hyggelige stier.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere