GRØNNE OMRÅDER

I Carlsberg Byen finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et kvarter med et pulserende byliv. Den ene af områdets to store, grønne haver er åben for offentligheden, og den anden er på vej. Læg vejen forbi næste gang, du er i området.

to haver

Det er ikke kun den centrale og ideelle beliggenhed, der er med til at sætte rammerne for Københavns nye bykvarter; det er også de mange grønne og dynamiske områder, der omkranser kvarteret. Foruden Søndermarken og Frederiksberg Have, der ligger i lokalområdet, finder du J.C. Jacobsens Have og Carls Have.

To haver med forskelligt udtryk
Vidste du, at den gamle brygger, J.C. Jacobsen havde en forkærlighed for særlige, eksotiske træsorter og selv importerede dem fra sine mange udenlandsrejser? Det havde han, og det gjorde han, og det er netop dét, der kendetegner hans have.
 
På trods af de to bryggere, far og søns fælles kærlighed til København, var de ikke enige, når det kom til botanikken og det æstetiske udtryk. For i modsætningen til J.C. Jacobsens forkærlighed for det botaniske, har Carl Jacobsens Have fokus på det æstetiske udtryk, hvilket forklarer de mange smukke statuer.

Find dem her
J.C. Jacobsens Have er åben for offentligheden allerede, og inden længe åbner også Carls Have op og indgår som en naturlig og integreret del af det nye bykvarter. J.C. Jacobsens Have ligger tæt ved Carlsberg Station, lige ved siden af supercykelstien. Du kan komme dertil via Humletorvet eller via stien, der løber forbi Visit Carlsbergs bryggerheste. 
portræt af arkitekt kristian skovbakke villadsen gehl architects

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Lokalområdets grønne fornøjelser -

Er du i Carlsberg Byen, har du 25 byrum indenfor din umiddelbare rækkevidde. Men du skal ikke meget længere end det, før du kan se på dyrene i Zoologisk Have, gå tur i den smukke natur og historie på Vestre Kirkegård eller fodre ænderne i Frederiksberg Have. Du bor bogstaveligt talt i midten af det hele.  Hvad skal du se i lokalområdet?
zoologisk have
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.