Mennesker på Tapperitorvet

Matas åbner i Carlsberg Byen

19. januar 2022
Snart åbner Matas i Carlsberg Byen med et butikskoncept, der appellerer til alle dine sanser.

På Tapperitorvet i Carlsberg Byen, side om side med blomsterbutik, bageri, burgerjoint og meget mere, åbner d. 6. maj 2022 nu en helt ny Matas.

Butikken, der får adresse på Tapperitorvet 22 i Carlsberg Byen, bliver ikke bare en hvilken som helst Matas, men en del af Matas Life; et butikskoncept med åbne hylder, som appellerer til alle dine sanser og giver rig mulighed for at røre, føle og dufte alle produkterne.

Også i Matas er der stor begejstringen for åbningen af den nye butik: "Carlsberg Byen er noget helt særligt, og vi glæder os helt vildt til den 6. maj, hvor vi åbner. Vi har fulgt udviklingen i mange år og mener, at udviklingen er nået et punkt, hvor det giver god basis for et forretningsgrundlag," fortæller Matas' Udviklings- og udlejningschef, Linea Balshøj.

Vi glæder os til at bydestort velkommen til Matas, der bliver en naturlig del af det travle liv på Tapperitorvet på den gamle bryggerigrund.

Pasteurs Tårn altan udsigt

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her