Kom med DAC på guidet tur i Carlsberg Byen

7. november 2023
Tag venner og familie under armen og kom med Dansk Arkitektur Center på en spændende guidet rundvisning i Carlsberg Byen i november eller december.

I 2023 har Dansk Arkitektur Center gentaget de populære rundvisninger på den gamle bryggerigrund, og nu er der kun to rundvisninger tilbage i år: Søndag d. 19. november og søndag d. 17. december.

På den guidede tur får du et indblik i både den ikoniske historie om det store bryggerieventyr, det dramatiske familiedrama og den store sans for kvalitet, kunst og arkitektur på området, som stadig er nogle af grundstenene i udviklingen af den nye bydel.

"På Carlsberg boede engang Danmarks mest berømte bryggerfamilie i et industrikvarter med grønne kobbertage og smukke sirlige detaljer. I dag er der igen gang i kedlerne i området, hvor de tidligere industribygninger nu får nyt liv, og blandes med moderne byggeri, klimasikring og høje huse. Tag med os ud og følg udviklingen," skriver Dansk Arkitektur Center blandt andet om rundvisningerne.

Skal du have en plads på en af de populære rundvisninger, så læs mere, få alt praktisk information og køb billetter herunder.

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder