Pizzaer fra Surt blandt Europas bedste

19. maj 2022
Igen i år er Surt med helt fremme i feltet blandt Europas bedste pizzarestauranter.

Hvis du vil en tur i pizzahimlen, er Surt stedet, du skal tage hen – det melder verdens førende pizzaeksperter.

Hvert år kårer Pizza 50 de bedste pizzarestauranter i verden. Sidste år rangerede de Surt i Carlsberg Byen som den 32. bedste pizzarestaurant i Europa udenfor Italien, og i år er surdejspizzaerne rykket frem på den fornemme liste. Surt kan nemlig nu kalde sig den 24. bedste pizzarestaurant i Europa udenfor Italien.

Pizza 50, som står bag den prestigefyldte liste, er en italiensk virksomhed, der lever af at anmelde og rangere pizzarestauranter i hele verden, og om Surt skriver de, at det er en smagsoplevelse på et komplet nyt niveau med en surdej, der hæver mellem 30 og 35 timer.

Stort tillykke til Surt med den fornemme kåring!

Fra kolde pilsnere til kuraterede kokke -

Unikke historiske rammer, nybygget arkitektur og ambitiøse operatører er ingredienserne til at få mættet nysgerrige munde. Gastronomi og madglæde skal opleves, og det liv, der leves på restauranter, caféer og barer, skal mærkes. Derfor kuraterer vi kun de allerbedste kokke og koncepter til kvarteret. Læs mere her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere