Fra kolde pilsnere til kuraterede kokke

I Carlsberg Byen keder smagsløgene sig aldrig, og de mange restauranter og caféer er kurateret, så du altid kommer tilbage. Og så er det gode håndværk i centrum - ligesom det altid har været på den gamle bryggerigrund.
Unikke historiske rammer, nybygget arkitektur og ambitiøse operatører er ingredienserne til at få mættet nysgerrige munde. Gastronomi og madglæde skal opleves, og det liv, der leves på restauranter, caféer og barer, skal mærkes. Derfor kuraterer vi kun de allerbedste kokke og koncepter til kvarteret.

I Carlsberg Byen pirres nysgerrigheden allerede, når du står ved vinduerne til de mange nye spisesteder, der allerede er på den gamle bryggerigrund: Det gode håndværk er synligt helt ned i stueetagen, så produktionsprocessen, passionen for mad og den høje kvalitet kan sanses helt ude i gaden. Her æltes og bages det nybagte brød, de friske urter dyrkes i vinduet og flammerne fra pizzabrændeovnen lokker folk igennem døren. Her er god mad noget, man mødes om, og med fællesspisninger, madevents og åbne køkkener kan man blive en del af den fællesskabende ånd og det gode håndværk, som begge var en stor del af af hverdagen i bryggernes storhedstid.

Madscenen i Carlsberg Byen har fokus på innovation i madlavning, kokkekunsten og gastronomien; en destination, hvor smagsløgene ikke keder sig. Her kan du få ekstraordinære madoplevelser, tage inspiration med dig hjem og få lysten til at komme igen efter mere.

KØBENHAVNS RAMENKONGE, PIZZATROLDMANDEN OG MORGENMADSREVOLUTIONÆRERNE
Politiken har besøgt tre af kvarterets populære restauranter og mødt mændene bag spisestederne, der får madanmelderne til at komme tilbage igen og igen. Er du også nysgerrig på mændene og koncepterne bag Kōnā, Surt og Cadence, så læs med herunder.

Læs om det japansk-inspirerede Kōnā her: "Han bliver kaldt Københavns ramenkonge og har stået i køkkenet på Noma. Nu har østrigske Philipp Inreiter åbnet Kōnā i Carlsberg Byen, der kombinerer japansk mad med workshops for restaurationsbranchen. Her skal man forvente det uventede, for i forsøget på at gentænke hvad en restaurant er og skal være, er Kōnā ved at ændre alt fra, hvordan du betaler, til hvor godt du tror, en sandwich kan smage."

Mød Peppe bag populære Surt: "Giuseppe Oliva er blevet kaldt ’pizzatroldmand’ og har revolutioneret den københavnske restaurantscene med sine surdejspizzaer hos Tribeca og Bæst. Nu har han startet sin egen restaurant, Surt, der optræder på Top 50-listen over bedste pizzasteder i Europa. I Italien taler de ligefrem om ’Danish style’-pizza – vel at mærke som en kompliment."

Læs, hvordan de vil revolutionere brunchen hos Cadence: "Hvem siger, at en klassisk brunch skal bestå af en crowded tallerken med røræg, bacon og ost, der ligger lidt for tæt på hinanden? Den nye restaurant Cadence i Carlsberg Byen - som lige har fået seks hjerter af Politikens madanmelder - vil løfte din morgenmad og slå et slag for den sidste madgenre, der endnu ikke er blevet kælet for."

Læs mere om by- og butikslivet i Carlsberg Byen eller se de mange spisesteder i kvarteret herunder.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.