Kom til åbningsevent hos Aamanns Genbo

9. august 2022
På lørdag d. 13. august fra kl. 12-15 er du inviteret til åbningen af Aamanns Genbos nye spisehus og takeaway-afdeling. Læs mere herunder og se, hvad du skal glæde dig til.

Bageriet har allerede varmet ovnen op og forsynet de lokale besøgende med friskbagt brød og kaffe i flere uger, og efter mange måneders forberedelse, er det nu tid til at åbne det nye madtempel på Kildepladsen. På lørdag er du nemlig inviteret til åbningsevent af Aamanns Genbo, der består af to butikker: En deli og takeaway samt en restaurant og bar.

Til åbningseventet på lørdag kan du glæde dig til smagsprøver af Aamanns lækre minismørrebrød, og fra baren vil der være drikkevarer fra bl.a. Herslev Bryghus, Mikropolis, Mikkeller, Depanneur og Rebæl. Desuden kommer de velkendte Carlsberg-bryggerheste forbi Kildepladsen.

Åbningen af Aamanns Genbo bliver også en fejring af indvielsen af Kildepladsen, der nu også står færdig. Kildepladsen er en ny, central plads i Carlsberg Byen med bænke og grønne træer, hvor der er plads til at nyde solen, mødes med vennerne og lege med børnene på den lille legeplads.

Hvor: Aamanns Genbo, Kildepladsen 8, 1799 København V

Hvornår: Lørdag d. 13. august kl. 12-15

Aamanns Genbo har menukortet, du skal glæde dig til

Hos Aamanns Genbo kan du få det velkendte smørrebrød såvel som ‘Aamanns 6 små retter’ om aftenen. I weekenden kan du gå ombord i morgenmadsklassikere som forskellige typer æg, krydderpølser og hjemmelavet yoghurt, men også retter som clafoutis (bagt pandekage) med hindbær og flødeskum eller øllebrød med mørk chokolade.

Hvis du hellere vil nyde dit smørrebrød som takeaway, kan bestillinger og afhentninger foretages i Aamanns Bageri, Deli & Takeaway ved siden af restauranten. Her kan du også købe brød og kage eller en kaffe til gåturen samt et udvalg af delikatesser.

Ligesom Aamanns øvrige restauranter vil kortet byde på 60-90 % økologi.

Nyheder fra Carlsberg Byen i din indbakke?

Følg udviklingen på tæt hold og bliv opdateret med alt lige fra de 3.100 boliger, der skyder frem i kvarteret, til nye restauranter, fredede bygninger og historier fra den gamle bryggerigrund  Tilmeld dig her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum