Aamanns Genbo

Michelin-anbefalede Aamanns nyeste spisehus, Aamanns Genbo, har hjemme på Kildepladsen, hvor madtemplet har samlet det bedste fra deres øvrige restauranter.

Aamanns Genbo ligger ud til den livlige Kildepladsen i den østlige del af Carlsberg Byen, hvor Aamanns har samlet det bedste fra deres restauranter med et lille bageri, deli og takeaway samt en restaurant og bar.

Derfor kan du altid svinge forbi Genboen, når sult og tørst melder sig, og du blandt andet trænger til friskbagt bagværk, smørrebrød, Genbos aftensmad, snacks og kolde drinks.

”Det har længe været en drøm at samle smørrebrødsrestaurant, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser. Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk," fortæller CEO og stifter af Aamanns, Adam Aamann.

Aamanns har modtaget stor anerkendelse for deres modernisering af det danske smørrebrød, og to af deres restauranter er Michelin-anbefalet i de nordiske lande. 

HTML5 Icon

Adresse

Kildepladsen 8
1799 København V

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede færdige nu. Kildepladsen er en af de store, åbne pladser, hvor der er liv og udendørsservering, som man kender fra indre København, mens andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Læs mere om de 25 byrum

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere