Flere og flere virksomheder rykker til Carlsberg Byen

26. oktober 2022
Den gamle bryggerigrund er i rivende udvikling, og i år har budt på et stort indryk af virksomheder, der har åbnet et kontor i kvarteret.

I starten af året kunne vi fortælle, at virksomheden Koncenton har åbnet et kontor i Carlsberg Byen, og siden er en hel række af virksomheder fulgt trop.

Vi har i år også budt velkommen til blandt andre NxM Business Solutions, BRIQ, BeGreen og Atlab, der alle nu har åbnet et kontor i kvarteret. Indrykket af virksomheder stopper dog ikke her. Roche og to af deres datterselskaber er nemlig ved at flytte ind i Forchhammer Hus, mens teleselskabet 3 og 450 ansatte flytter ind i Bønecke Hus lige om lidt.

Med andre ord flytter flere og flere virksomheder til Carlsberg Byen, og de nye virksomheder peger blandt andet på placeringen, moderne faciliteter, gode parkeringsforhold og et pulserende byliv som nogle af grundene til, at de flytter til området.

"Vores nye kontorer i Carlsberg Byen gør, at vi kan levere helt optimale rammer for de af vores medarbejdere, som allerede bor i eller omkring København, og samtidig er det et vigtigt led i rekrutteringen af nye, stærke kræfter til BeGreen," fortalte Anders Dolmer, der er ledende partner i BeGreen, blandt andet, da virksomheden åbnede deres nye kontor i Carlsberg Byen i september.

Endnu en gang stort velkommen til alle virksomheder, der er rykket til Københavns nye bykvarter i år. Vi er enormt stolte af, at I vil være en del af fællesskabet på den historiske bryggerigrund.

Overblik: Kontorvirksomhederne i Carlsberg Byen -

Mange virksomheder har allerede adresse i kvarteret, og flere kommer løbende til den gamle bryggerigrund. Få et overblik over virksomhederne i kvarteret lige her. Se virksomhederne i Carlsberg Byen her

Er der hård kamp for at fastholde og tiltrække stærke kræfter til din virksomhed?

Kontorlokalerne i Carlsberg Byen har det hele: En central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren.

Læs mere om mulighederne her