Teleselskabet 3 flytter hovedkontoret til Carlsberg Byen for at tage medarbejderoplevelsen til næste niveau

8. februar 2022
Det danske teleselskab 3 flytter til efteråret hovedkontoret med sine 450 medarbejdere fra Sydhavnen til Carlsberg Byen for at få endnu mere moderne kontorer, der understøtter uformel socialisering og giver medarbejderne et dynamisk nærmiljø.

Med 27.000 nye kunder i 2021 fortsætter teleselskabet 3 sin kundevækst. Det stiller krav om at kunne fastholde og tiltrække markedets bedste talenter, og med det for øje flytter 3 nu ind i erhvervsdomicillet Bønecke Hus i Carlsberg Byen. Når virksomheden overtager lejemålet til efteråret, flytter hele 450 medarbejdere ind i 11.090 moderne m², der bl.a. inkluderer direkte adgang til café, mødecenter, og en lobby og atrium med otte meter til glasloftet.

3's medarbejdere kan glæde sig til at flytte ind i et helt særligt smørhul på den gamle bryggerigrund: Den grønne og historiske J.C. Jacobsens Have bliver kontorets baghave, hvor frokosten og eftermiddagskaffen kan nydes i solen, og kigger man ud ad vinduerne, vil man have udsigt til både den historiske statue Atlas og til de fredede bygninger som Maskincentralen og Kedelhallen, der er udlagt til kulturelle formål, idræt og institutioner.

Lige uden for døren ligger også ikoniske Kridttårnet, hvor det internationale galleri von Bartha netop har slået dørene op, mens det hyggelige byrum, Fadet, løber langs ejendommen, og hvor caféer og kirsebærtræer giver liv og skaber et naturligt samlingspunkt på den gamle bryggerigrund.

FLERE VIRKSOMHEDER TILTRÆKKER TALENTER GENNEM CENTRAL BELIGGENHED
3 følger med den kommende flytning tendensen, hvor store virksomheder, som Visma, Estée Lauder og Accenture, der allerede bor i kvarteret, rykker ind i Københavns nye bykvarter for at tiltrække talenter i kraft af bl.a. den centrale beliggenhed, gode P-forhold og nærliggende offentlig transport, moderne kontorlokaler og restaurant- og butiksliv lige uden for døren.

Hos Jens Nyhus, direktør hos Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, er begejstringen for den nyindgåede lejeaftale heller ikke til at tage fejl af: "Vi glæder os til, at 3 flytter ind i Carlsberg Byen med et så stort antal medarbejdere, som skal have deres daglige gang i kvarteret. Bønecke Hus er et af vores største domiciler med rå betondetaljer, et fantastisk atrium med højt til loftet og en fuldt optimeret udnyttelse af arealerne."

3 FLYTTER TIL CARLSBERG BYEN FOR AT FASTHOLDE OG TILTRÆKKE DE DYGTIGSTE FOLK
Hos 3 glæder man sig også til at byde medarbejderne indenfor i Carlsberg Byen. HR-direktør Peter Kirk Nielsen forklarer, at det handler om at sikre de bedste rammer for nuværende medarbejdere, men også at den attraktive beliggenhed er en konkurrencefordel:

"Vi flytter fra vores gode gamle pakhus i Sydhavnen for at få et mere moderne kontor og for at give medarbejderne de fysiske rammer, som vi ved, de forventer af en moderne arbejdsplads. Det betyder masser af indbydende fællesområder med plads til uformel socialisering og møder mellem kollegaer. Derudover vil vi give alle et federe nærmiljø med caféer, restauranter, shopping, parker og beboelse, som gør 3 til en endnu mere attraktiv arbejdsplads, så vi fortsat kan tiltrække markedets største talenter."

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Leje af kontorlokaler -

I Carlsberg Byen fås attraktive kontorlejemål fra 170 - 8.000 m2 med indflytning nu eller senere. Her er et spændende butiksliv, gode spiseoplevelser, kaffebarer, cykelafstand til det meste og vigtigst af alt: en nem hverdag for medarbejderne.  Læs mere om kontorudlejning her