Nu er teleselskabet 3 flyttet til Carlsberg Byen

25. november 2022
Det danske teleselskab 3 og omtrent 500 medarbejdere er nu flyttet ind i deres nye og imponerende kontordomicil Bønecke Hus, der skal fremme fællesskab, co-creation og innovation.
Billede: Martin Ries Fotografi (www.martinries.dk)

I begyndelsen af februar kunne vi glædeligt meddele at teleselskabet 3 ville rykke sit kontor fra Sydhavnen til Carlsberg Byen. I denne uge kom dagen endelig, hvor de nye lokaler blev indviet, og det er noget, virksomheden har set frem til.

"Vi er utroligt glade for endeligt at være flyttet til Carlsberg Byen. Hele pointen er, at omgivelserne skal opmuntre medarbejderne til fællesskab, co-creation og innovation. Det gælder både for selve kontoret, men også for de omgivelser, som kontoret ligger i," fortæller Theis Enø Larsen, der er Senior Project Manager hos 3, og uddyber:

"Og her må vi sige, at selve Carlsberg Byen med sit summende liv i lige så høj grad opmuntrer til de tre ting. Det er ret unikt, og da først beslutningen om at flytte var truffet, var der heller ikke tvivl om, at vi kun kunne bo her."

Næsten 500 medarbejdere er nu flyttet ind i det mere end 11.000 kvadratmeter store kontordomicil Bønecke Hus, der foruden en placering lige ved kvarterets største park, J.C. Jacobsens Have, også inkluderer direkte adgang til egen café, mødecenter samt en lobby og atrium, hvor der er intet mindre end otte meter til glasloftet.

"Vi har allerede set, at medarbejderne er rigtig gode til at bruge omgivelserne. Man ser eksempelvis tit, at folk i stedet for at holde et møde på kontoret går ned og griber en kaffe i nærmiljøet og går en tur i J.C. Jacobsens historiske have. Det er her, nogle af de originale og skæve idéer pludselig kan opstå, og vi opfordrer vores medarbejdere til at bruge omgivelserne," uddyber Theis Enø Larsen.

Med de nye kontorlokaler er teleselskabet 3 nu en af de ni virksomheder, der indtil videre er rykket til den historiske bryggerigrund i år. Blandt andet har Roche – en af verdens største sundhedsvirksomheder – rykket to af sine danske datterselskaber til kvarteret, mens det anerkendte design- og arkitektfirma BRIQ også kan kalde Carlsberg Byen for sit hjem.

Stort velkommen til den historiske bryggerigrund til teleselskabet 3. Vi er enormt glade for, at I nu har kontor i kvarteret.

Er der hård kamp for at fastholde og tiltrække stærke kræfter til din virksomhed? -

Kontorlokalerne i Carlsberg Byen har det hele: En central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren. Læs mere om mulighederne her

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her